A Resort Amadeus - Landhaus Amadeus **** szálloda a Schladming-Dachstein térség fennséges hegyei között épült, ahol az aktív pihenést kedvelő vendégeink egyenesen a paradicsomban érezhetik magukat. Szállását kényelmes kétágyas szobákban, vagy apartmanokban biztosítjuk, reggelente pedig a bőséges reggelivel indíthatja a napot. A tökéletes pihenéshez csomagunk tartalmazza a wellness korlátlan használatát és kerékpár kölcsönzést, amelyek még élvezetesebbé teszik az osztrák hegyek ölelésében való pihenést. A térséget számtalan turista ösvényen és kerékpárúton fedezheti fel.

A szálláshelyről

A hegyekkel körbeölelt Resort Amadeus - Landhaus Amadeus **** szálloda hagyományos vidéki stílusban épült, Gröbming csendes falucskájában. A szállodától mindössze 800 m-re szabadtéri medence található és a Stoderzinken kilátóhoz (1,1 km), vagy Ausztria legnagyobb kötélparkjához, a Abenteuerpark Gröbminghez (2,2 km) sem kell messzire utaznia. A túrázáson kívül a kerékpározás is nagy közkedveltségnek örvend, mivel a falun a pazar Enns-menti kerékpárút halad át. Télen pedig különösen hasznos lehet, hogy a síbuszok megállója mindössze 8 percre található.

Hol fogok aludni?

Szállás tágas egy vagy két hálószobás (két hálószoba felár ellenében) apartmanban televízióval, étkezővel, erkéllyel, fürdőszobával, némely szobák esetében pedig széffel és minibárral. Minden hálószoba két ággyal és asztallal van ellátva, a teljesen felszerelt konyha a nappalival van összekötve.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nap bőséges büféreggelivel kezdődik a szálloda éttermében. Az otthonos hangulat megteremtéséről a kiváló ételek és a kandallóból áradó meleg gondoskodnak. Kellemes időtöltést garantál a bár és a napsütötte terasz is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a wellness-részlegben pihenhet. Kényelméről a finn és infraszauna, masszázsok és a tepidárium gondoskodnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A nyári hónapokban a gyerekek a trambulinnal felszerelt kertben játszhatnak, ahol sütögetésre is lehetőség van. Az aktív pihenésre vágyó vendégeket fitneszgépek és kerékpár kölcsönző is várja. A téli hónapokban is számos lehetőség adott a szabadidő eltöltésére, péládul játékterem és a könyvtár.

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Stoderstrasse 878 , Gröbming, Austria
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Amadeus Hotelbetriebs GmbH Cégjegyzékszám: 364950t


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
8 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
1 km
Sípálya
10 km