Kóstolja meg Znojmoban Dél-Morvaország legjobb borait, mi több, a U Divadla *** szállodában egy palackkal meg is ajándékozzuk és részt vehet egy kiváló bórkóstolóban is a homokkőbe vájt borospincében. Ne hagyja ki a híres máktortát sem, amelyet közvetlenül a szállodában készítenek el Önnek. Kedvezményekben is része lehet a lézerjátékra, az Aquaparkra vagy a termálfürdőkre.

A szálláshelyről

Az U Divadla *** szálloda Znojmoban épült a Köztársaság téren (náměstí Republiky), a vasút- és buszállomástól mindössze 5 perc gyalogútra. Znojmoban a kiváló borok zamatán kívül a Podyjí Nemzeti Park természeti csodáit és a közkedvelt Laa an der Thaya termálfürdő (35 km) kényelmét is élvezheti.

Hol fogok aludni?

Szállás a 25, televízióval, saját fürdőszobával és WiFi kapcsolattal rendelkező szobák egyikében. A televízión nemzetközi csatornák is nézhetőek. A parkkal és a városi színházzal átellenben épült szálloda régóta tartó hagyománynak örvend, amelyet nosztalgikus beltere is tükröz. Lift és az akadálymentesen megközelíthető szoba is igénybe vehető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges büféreggeli és a vacsora ízeit a nyári terasszal rendelkező szálloda éttermében élvezheti, ahol vegetáriánus és gluténmentes ételeket is készítenek.

A szálloda specialitását, a helyi hírességnek számító máktortát se felejtse el megkóstolni, amelyet akár díszcsomagolásban is beszerezhet, így meglepheti vele szeretteit is.

Hotel U Divadla ***

Hotel U Divadla ***

nám. Republiky 16 , , Znojmo
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Petr Kantor Cégjegyzékszám: 75745950


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpártároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,2 km