Szerezzen életre szóló élményeket Brnoban, Csehország második legnagyobb városában! Az Avanti Hotel **** egy ugrásra található a belvárostól, így a városnéző séták kiváló kiindulási pontja lehet. Tetőtéri wellness-részlege pedig szaunával és pezsgőfürdővel segít ellazulni és feltöltődni, hogy kipihenten gyűjthesse a következő napok élményeit. Az utalvánnyal kedvezményesen kölcsönözhet Nextbikeot, illetve a teljes tartózkodás alatt büféreggeivel, és egy alkalommal kétszemélyes büfévacsorával várják. Emellett választhat egy órányi privát wellness vagy egy órás bowling élményt is.

A Travelking által ellenőrizve

“”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2023

A szálláshelyről

A Hotel Avanti **** Brno (Brünn) csendes zöldövezetében található, ahonnan a belváros és a legjelentősebb látványosságok egy rövid sétával elérhetőek.

A szálloda közelében található a város legnagyobb parkja, a Lužánky Park (500 m), valamint a Botanikus kert és arborétummal (1,4 km) is, ahol egy séta közben egzotikus növényeket ismerhet meg, gyönyörködve a természet sokszínűségében. Nem messze található Csehország első modern építészeti műemléke, a Tugendhat Villa (1,4 km), amely a funkcionalista építőművészet egyik gyöngyszeme és az UNESCO világörökség listáján is helyet kapott. A városközpont ikonikus épületei a Špilberk Vár (3 km), a Svobody (vagy Szabadság) tér (2,4 km) és Morvaország egyik legfontosabb építészeti műemléke, a Szent Péter és Pál székesegyház és kilátótornya (3 km) egyaránt könnyen megközelíthetőek tömegközlekedéssel és gyalogosan is.

Rossz idő esetén a felfedezés élményét garantálja Brno számos múzeuma és galériája. Látogasson el például a Brnoi Morva Galériába (2,5 km), a Brnoi Technika Múzeumba (3 km) vagy a VIDA! Tudományos Központba (3 km), melyek érdekes új információkat tartogatnak az egész család számára.

Az aktív pihenést kedvelőinek érdemes meglátogatni a Brno-i víztározót (8 km), melynek partját kerékpárutak szelik. A víztározó túrahajóval is felfedezhető, illetve a romantikus Veveří kastély (18 km) is a partján magasodik.

Hol fogok aludni?

Szállása egy erkélyes, saját fürdőszobával felszerelt 24 m²-es Classic kétágyas szobában lesz. A lehető legnagyobb komfort érdekében a szobákban légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, hajszárító, telefon és széf is található.

Felár ellenében a szállása egy felújított kétágyas Premium erkélyes szobában lesz, melyben tea és kávé bekészítés is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hotel éttermei, az Avanti és az Arkáda a legfrissebb alapanyagokból készült, ízletes cseh és nemzetközi ételeket kínálják. A teljes tartózkodás alatt bőséges büféreggelit fogyaszthat, illetve az utalvány részeként egy alkalommal büfévacsora is elérhető. Felár ellenében à la carte menüből is választhat, melyen a séf szezonális ajánlata is mindig szerepel. A finom ételek mellé kiváló borokat kóstolhat a dél-morvaországi borvidékről. A szálloda Café bárja pedig remek kávét és finom házi süteményeket is kínál.

Hol kapcsolódhatok ki?

Látogatása során pihenjen meg a szálloda tetőtéri wellness-részlegében. A szaunából és a pezsgőfürdőből gyönyörű kilátás nyílik Brno városára. A fitneszteremben pedig modern gépek várják.

A privát wellness egy nyomás- és buborékmasszázst alkalmazó pezsgőfürdővel, finn- és aromaszaunával, skót zuhannyal és napágyakkal van felszerelve. A vendégek kényelme érdekében a wellness-részleg padlója és padjai fűtöttek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda két bowlingpályáján bowlingozhat is.

Hotel Avanti ****

Hotel Avanti ****

Střední 61 , Brno
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PROGIO a.s. Cégjegyzékszám: 25599542


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
10 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,5 km

Utazási tippek

Brnó

BrnóUtazási tipp

Brnó igazi cseh nagyváros, mégis remek barátságos légkörrel rendelkezik, ami tökéletessé teszi egy családi vagy romantikus kikapcsolódáshoz. Akár gasztronómiai vagy kulturális élményekre, esetleg érdekes látnivalókra vágyik, Brnó városában nem fog csalódni. A városban és környékén számos fesztivált rendeznek évről évre, emellett híres színházak és zenészek, valamint első osztályú éttermek és kocsmák otthona.

Mit nem érdemes kihagyni Brnóban?

  • Špilberk vára
  • Szent Péter és Pál székesegyház
  • Vila Tugendhat, amely az UNESCO Világörökség része
  • Látogasson el a Zelný trh alatti labirintusba, az óvárosba, ahol a Brno-sárkánnyal is találkozhat, a kilátóba, a Jakuba csontrakáshoz, vagy a brünni obszervatórium és planetáriumba.

A természet szerelmesei is biztosan jól fogják érezni magukat itt. Látogasson el a Brnói-víztározóhoz, ahol számos strand, sportpálya található és vízibiciklik is bérelhetőek. Felejthetetlen élményben lehet része egy sétahajókázással, amely során a Veveří kastélyhoz látogathat el. A víztározótól nem messze található Brünn állatkertje is.

További információ
Brnói-víztározó
Brnói-víztározó
Špilberk vár
Špilberk vár
Brnói földalatti labirintus
Brnói földalatti labirintus