A fényűző Golf & Ski Resort Ostravice **** a kis Beszkidek lábánál fekvő cseh kis településen, Ostravice-n található, közel számos természeti látnivalóhoz. Utalványunknak köszönhetően egy erkélyes deluxe szoba, svédasztalos reggeli és a szaunákkal és szabadtéri pezsgőfürdővel felszerelt wellness-részleg várja. Kényeztesse magát olajmasszázzsal.

A szálláshelyről

A Golf & Ski Resort Ostravice **** egy egyedülálló sport- és rekreációs terület szívében található a festői Beszkidek-hegység völgyében, a népszerű turisztikai központ, Ostravice közelében. Éljen át egy felejthetetlen élményt egy 4 csillagos üdülőhelyen, amely a legigényesebb vendégkör igényeit is kielégíti. Végtelen tevékenységi lehetőségek, kiváló szolgáltatások, kivételes gasztronómiai élmények, valamint a Beszkidek csúcsaira nyíló gyönyörű kilátás várja.

Az üdülőhely a legmagasabb szintű kényelmet kínálja vendégeinek, amely a gyönyörű Ostravice folyó völgyében egészen harmonikus. A hét, dominánsan fából készült szállodaház tökéletesen illeszkedik a Beszkidek két legmagasabb csúcsa - a Lysá hora (12 km) és a Smrk (10,4 km) - közé.

A természet szépségét és a friss levegőt itt egész évben élvezheti. Nyáron golfozhat a 18 lyukú pályán, amely minden oldalról körülveszi az üdülőhelyet. Télen pedig meghódíthatja a havas területeket.

De az üdülőközpont kapuin túl is van látnivaló bőven. Például elkirándulhat a Radhošt' hegységbe (19 km). Változatosabbá teheti kirándulását a gyönyörű Pusteven (15 km) vagy a Stezka v korunách treů Valašsko (15,3 km) kilátóinak megtekintésével. Rožnov pod Radhoštěmben meglátogathatja az egyedülálló Valachian Szabadtéri Múzeumot (26 km), a gyönyörű Jurkovič-tornyot (26 km) vagy a Roznov vár romjait (30 km) is.

Ha vízi szórakozásra vágyik, látogasson el a Frenštát pod Radhoštěm Aquaparkba (18 km) vagy az Olešná Aquapark (18,3 km) területére. Télen felfedezheti a Jiří Raška (20 km), az Opálená (8 km) vagy a Pustevny (43 km) síközpontok sípályáit.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas, kényelmes és stílusosan berendezett Deluxe kétágyas szobában lesz, amelyhez egy privát fürdőszoba is tartozik. A szoba kényelmes ággyal, műholdas TV-vel, WiFi kapcsolattal, minibárral, telefonnal, széffel és hajszárítóval van felszerelve. Tartozik hozzá egy erkély is, kilátással a mesés környezetre.

Ha házikedvencét is magával szeretné hozni, akkor a Standard kétágyas szobában van erre lehetősége. A szoba kialakítása az eleganciát ötvözi a hangulatos légkörrel, hogy Ön teljesen otthon érezhesse magát. A standard szobák műholdas TV-vel, WiFi kapcsolattal, minibárral, telefonnal, széffel és hajszárítóval vannak felszerelve, valamint természetesen egy privát fürdőszoba is tartozik hozzá.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Ostravice éttermében a nagyszerű gasztronómia mellett a lélegzetelállító kilátásban is gyönyörködhet, amely mesés panorámát nyújt a Beszkidek hegységre. Az ételeket akár a kandallóval felszerelt, hangulatos belső térben, vagy a szabadtéri teraszon is elfogyaszthatja. Minden reggel bőséges büféreggeli várja, tele finomságokkal. A nap folyamán pedig megkóstolhatja a zamatos steakeket, finom desszerteket, valamint a különleges söröket és borokat, amelyeket az étlapról rendelhet.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hotel wellness-részlegében mindent megtalál, ami a tökéletes testi és lelki kikapcsolódáshoz szükséges. Pihenhet a finn, bio- és gyógynövényszaunában vagy a szabadtéri pezsgőfürdőben. A tökéletes kikapcsolódást egy thaiföldi masszázzsal is megtapasztalhatja, amelyet egy thaiföldi profi terapeuta végez.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbeket a modern szabadtéri játszótér várja, ahol levezethetik a felesleges energiáikat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív pihenés szerelmeseinek a szálloda Nordic Walking botokat ésfutófelszereléseket kölcsönöz.

Golf & Ski Resort Ostravice ****

Golf & Ski Resort Ostravice ****

Ostravice, 75 , Ostravice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Tatry mountain resorts CR, a.s. Cégjegyzékszám: 06871917


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,7 km
Busz megálló
2,1 km
Aquapark
18 km
Sípálya
4,4 km
Sífutás
10 m

Utazási tippek

Beszkidek

BeszkidekUtazási tipp

A festői Morva-sziléziai Beszkidek, ahogyan a neve is elárulja, Morvaország és Szilézia határán húzódik és egyre nagyobb közkedveltségnek örvend a turisták körében. Ez nem is csoda, hiszen rengeteg látnivalóval találkozhat itt, legyen szó hegyekről, erdőkről, történelmi emlékhelyekről, mesés tájakról és számtalan egyéb attrakcióról.

Mely helyeket nem szabad kihagynia a Beszkidekben:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Kopřivnice Tatra múzeum

A túrázás és kerékpározás szerelmesei nem hagyhatják ki a Velký Javorník csúcsot, Bílát, vagy Radhošťot a mitikus Radegast szobrával, a történelem kedvelői pedig a Rožnova pod Radhoštěmben található Valašské természeti múzeumot, Štramberket, avagy a Valašský betlehemet, Hukvaldy várát, vagy a Frýdecký kastélyt. A nevezetességek közé tartozik Příbor városa is, ahol a világhírű idegorvos és a pszichoanalízis megalapítója, Sigmund Freud született, akinek a szülőháza még a mai napig látogatható.

További információ
Pustevny
Pustevny
Valachian Szabadtéri Múzeum
Valachian Szabadtéri Múzeum
Frenštát pod Radhoštěm Aquapark
Frenštát pod Radhoštěm Aquapark