Látogasson el velünk Marienbad fürdővárosába és szálljon meg a Hotel Paris *** szállodában, amely saját balneo központtal rendelkezik. Az egészség megőrzése és javítása érdekében a hagyományos kezelések, a természeti források és kellemes környezet a legjobb párosítás. A különféle kezeléseken és masszázsokon kívül akadálymentesen megközelíthető szobák, kiváló félpanziós ellátással várja, amelyet a fürdőváros zöld övezettel tarkított központjában élvezhet. A Relax csomag választása esetén akár 12 kezelést is kipróbálhat!

A szálláshelyről

A Hotel Paris *** szálloda Marienbad szívében épült a káprázatos Goethe téren, szó szerint pár lépésre a Fő sétánytól és az Éneklő szökőkúttól. Kóstolja meg a gyógyerejű Rudolfův, Mariin, vagy a Křížový ásványvízforrások egyikét. A történelmi hangulatú Római fürdő 1896-ban épült és a legmodernebb kezelésekkel várja látogatóit. A Bohemium parkban (2,5 km) Csehország leghíresebb épületei kerültek kiállításra több mint 70 miniatúra formájában. Túrázzon egy jót és látogassa meg a kilátók egyikét, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a városra. Ezek közé tartozik a Clements kilátó (800 m), a Mecséry kilátó (800 m) és a Karola (1 km). Az idősebbek és a mozgáskorlátozottak biztosan értékelik majd a szálloda akadálymentes kialakítását és a liftet.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas, műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal, hűtőszekrénnyel, íróasztallal, telefonnal, széffel, hajszárítóval és fürdőköpenyekkel felszerelt privát fürdőszobával rendelkező szobában lesz. A szobák erkéllyel is rendelkeznek a kertre nyíló kilátással.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelente a szálloda terasszal ellátott éttermében élvezheti a bőséges büféreggelit. Esténként menüválasztásos vacsora kerül tálalásra, persze nem hiányozhat a közkedvelt salátabár sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában különféle relaxációs és gyógyterápiák által kényeztetheti magát, ezek közé tartoznak a masszázsok és fürdők.

Hotel Paris ***

Hotel Paris ***

Goethovo náměstí 15/3 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Paris s.r.o. Cégjegyzékszám: 25237187


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
290 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 250 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
0,6 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Éneklő szökőkút
Éneklő szökőkút
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Teplá kolostor
Teplá kolostor