Látogasson el a Žítková Panzióba, és fedezze fel a Fehér-Kárpátok kincseit egy aktív pihenés során. Járja be családjával vagy barátaival az érintetlen természet egyik túravonalát, vagy csatoljon fel és zúdítsa meg a csúcsokat sítalpakon. Egy élményekkel teli nap után pihenhet a fűtött szabadtéri dézsakádban, vagy akár grillezhet is a kertben.

A szálláshelyről

Žítková Panzió Szlovákia és Csehország határánál, helyezkedik el a Fehér-Kárpátok hegységben. A környező érintetlen természet balzsam minden kiránduló lelkének. Az év bármely szakában érdemes ellátogatnia erre a varázslatos helyre családjával, vagy barátaival.

Žítkovy környéke különösen híres az úgynevezett 'tündérekről', gyógyítókról és jósnőkről, akik Kateřina Tučková cseh írónő híres regényének ihletői voltak. Az egész régiót átszövik történeteik, és a vendégháztól mindössze néhány kilométerre található a A Žítkov utolsó tündérének múzeuma (3,4 km), a házikó, ahol az utolsó Žítkovi tündér, Irma Gabrhelová 2001-ig élt.

A Fehér-Kárpátok Tájvédelmi Körzetben a természeti látnivalókból sem lesz hiány. Szeretné megismerni a helyi növényvilágot és a történelmet? Tegyen egy sétát a Kopanicei tanösvényen, amely Starý Hrozenkovban (5,3 km) kezdődik, és 14 állomáson mutatja be a helyi történelmet, kultúrát, állat- és növényvilágot. Megtekintheti a Hrozenkovský kőbányát, ellátogat a Hutě természetvédelmi területre** és megnézheti a kopaničářok, vagyis a helyi favágók és gazdálkodók hagyományos lakóhelyeit is.

Žítkovice környékén akár síelhet is, hiszen a panzióból közel lesz a Mikulčin vrch síközpont (13,3 km) a Dubečky Síközpont (24,4 km) és a Štítná nad Vláří Síközpont is. De akár a határ másik oldalán, a Szlovákiai síterepek egyikére is ellátogathat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában lesz, amely privát zuhanyzós fürdőszobával várja. Az összes programot és látnivalót is könnyen elérheti, mivel a szobában WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll a kirándulások megtervezéséhez.

Felár ellenében választhat háromágyas szobát is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház éttermében gazdag reggelit szolgálnak fel, amelyet svédasztalos formában szolgálnak fel. Ízlés szerint választhat sós és édes ételek közül. A nap végén pedig, egy kétfogásos vacsora várja Önt.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy aktív nap után élvezheti a jól megérdemelt pihenést a szabadtéri fűtött dézsakádban is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Žítková panzió udvarán egy gyönyörű fából készült játszótér, faházzal, mászókával, homokozóval és hintával várja a legkisebbeket, ahol a gyerekek felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak.

Penzion Žítková

Penzion Žítková

Žítková 17 , Žítková
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SINNER s.r.o. Cégjegyzékszám: 17190509


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
23 km
Távolság a fürdőtől
29 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
35 km