Jöjjön el az Óriás-hegység lábához és fedezze fel a környék mesés látnivalóit, amelyek csupán csak egy rövid távolságra vannak és egész évben elérhetőek. A legmagasabb cseh hegy, a Sněžka mindössze 4 km-re található. Szálljon meg a Hotel Hvězda *** modern és kényelmes szobáiban. A szállodában finom reggelit vagy félpanziós ellátást választhat, valamint hozzáférése lesz a finn szaunához. A csomagválasztástól függően üdvözlőcsomaggal is kedveskednek.

A szálláshelyről

Ha kirándulásokkal, síeléssel és a természetben eltöltött idővel teli pihenésre készül, akkor a Hotel Hvězda *** lesz a megfelelő hely az Ön számára, amely a cseh Pec pod Sněžkou településen található, a A Krkonoše Nemzeti Parkban.

Szó szerint a szállodától néhány lépésnyire találhatóak (150 m) a Pec pod Sněžkou síközpont sípályái, a közeli Skiport Velká Úpa (2 km) és a Janské Lázně (14 km). A szállodától 80 méterre megálló síbusz kényelmesen elviszi Önt a síterepekre, vagy autóval is felfedezheti a környező településeket, mint például a népszerű Spindler's Mill (47,2 km) vagy Harrachov (67 km).

A síelésen kivül is számos kikapcsolódási lehetőség várja - a szállodától 500 méterre található a Relaxpark Pec pod Sněžkou nyári szánkópályája, amely kötélpályával, bobpályával várja az ideérkezőket. Ha egy kis vízi kikapcsolódásra vágyik, látogasson el Janské Lázně Aquacentrumába (15,5 km), vagy a Špindlerův mlýn Aquaparkba (47,9 km), ahol kipróbálhatja a vízicsúszdákat, valamint a vadvízi medencét is..

Fedezze fel a Krkonoše Nemzeti Parkot, ahol Csehország legmagasabb hegyét, a Snezkat-t (5,9 km) is meghódíthatja, vagy a Pec pod Sněžkou (1,1 km) felvonóval közvetlenül a csúcsára is felmehet. Menjen fel a 45 méter magas kilátótoronyba és fedezze fel a Lombkorona tanösvényt, ahol szédületes élmény lehet a fák feletti séta a csodás kilátással. Ha inkább a földön szeretnének maradni, tegyenek egy sétát a Černohorské tőzegláphoz (5,5 km) vagy látogassanak el az Elba-forrásához (22,9 km) és a Labský vodopád (22,4 km) vízeséshez.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos kétágyas szobában lesz, amely stílusos fabútorokkal és rusztikus dekorációval van berendezve. A szobában franciaágy (180x200 cm) vagy két különálló ágy (90x200 cm), TV, WiFi kapcsolat, ülősarok és privát fürdőszoba WC-vel, (zuhanyzóval és hajszárítóval) található. Kérésre pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotel Hvězda egy stílusos étteremmel büszkélkedhet, amely elsősorban cseh ételeket kínál, többek között helyi különlegességeket és grillezett húsokat. Indítsa a reggelt egy bőséges büféreggelivel, a nap végén pedig egy finom menüválasztásos vacsorából fogyaszthat.. A nyári hónapokban a kültéri teraszon is vacsorázhat, amely gyönnyörű panorámát nyújt a Zelený potok folyóra.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Hotel Hvězda *** szállodában 2 kültéri finn szauna található, ahonnan a kényeztetés mellett, a természetre nyíló csodás panorámában is gyönyörködhet. A szaunázás utáni lehűléshez nemcsak egy kád jeges víz áll rendelkezésre, hanem a szálloda körül csordogáló vízben is meg lehet mártózni, amely így egy igazán rendkívüli wellness-élményt nyújt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodának egy kültéri játszótére is van, ahol a gyerekek kedvükre játszhatnak.

Hotel Hvězda ***

Hotel Hvězda ***

Pec pod Sněžkou 193 , Pec pod Sněžkou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel a hostinec Hvězda s.r.o. Cégjegyzékszám: 09194061


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,1 km
Sípálya
0,9 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Pec pod Sněžkou település

Pec pod Sněžkou településUtazási tipp

A ma ismert hegyi üdülőhelyet a legmagasabb cseh hegy, az Óriás-hegy alatt eredetileg bányásztelepülésként alapították fémkitermelés céljából. Pec pod Sněžkou településén megcsodálhatja a környező hegyek lélegzetelállító panorámáját, de a hely számtalan lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra és a pihenésre is. Az év minden szakában megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb kikapcsolódási formát, legyen az téli szórakozás vagy nyári túra. Bobpálya, relaxpark és kötélpark, valamint ugrópark is várja a szórakozásra és adrenalinra vágyókat.

Sněžka
Sněžka
Bobpálya- Špindlerův Mlýn
Bobpálya- Špindlerův Mlýn
Óriás-hegység Nemzeti Park
Óriás-hegység Nemzeti Park