Fedezze fel Dél-Csehország szépségét és töltődjön fel a Statek 3 panzióban, ahol ízletes reggelivel várják. Elhelyezkedésének köszönhetően számos látnivaló könnyen elérhető. Teljesen kikapcsolódhat a pezsgőfürdővel, szaunával és pihenőágyakkal felszerelt wellness-részlegben. A horgászat szerelmeseinek jó hír, hogy a környező tavon űzhetik kedvenc sportjukat, vagy ha egy kis kirándulásra vágyna, felár ellenében kerékpár is bérelhető, így egy fefedező túrát is tehetnek a környező vidéken.

A szálláshelyről

A Statek 3 panzió a festői szépségű dél-csehországi településen, Zabovřesky-ben található. Elhelyezkedésének köszönhetően számos látnivaló közül válogathat. Felfedezheti a Dehtář (2,5 km) víztározót, vagy a Bezdrev tavat (7 km), vagy a közeli České Budějovice (12 km) városát, amely a turisztikai látványosságok változatos mozaikját kínálja, például itt található Csehország legnagyobb tere a II. Premysl Ottokar tér, a Sámson-kúttal és a gótikus Fekete toronnyal. A sör szerelmesei pedig ne hagyják ki a Budweiser Budvar Sörmúzeum meglátogatását sem.

Ha egy kis felfedezésre vágyik, akkor semmiképp se hagyja ki a Hluboká vár (13 km) meglátogatását, amely Csehország egyik legszebb vára, vagy menjen el a Szűzkő (22 km) romjaihoz, nézze meg a reneszánsz Kratochvíle kastélyt, amely egy festői uradalmi rezidencia, melyet egy kis kastélypark vesz körül. A vendégháztól két UNESCO-listán szereplő hely is könnyen elérhető. Ilyen Cesky Krumlov (39 km), amely Csehország egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja. Történelmi negyedét az UNESCO 1992. december 13-án a világörökség részének nyilvánította és a gyönyörű Holašovice (8 km), ahol a parasztbarokk stílusú épületegyüttest 1998-ban nyilvánították a világörökség részévé.

Cesky Krumlovban ne hagyja ki a kastély megtekintését, amely a nemzeti örökség része, így jelentős turisztikai attrakcióként szolgál. Érdemes meglátogatni a Wax Múzeumot vagy a híres festő életének és munkásságának szentelt Egon Schiele Art Centrumot is.

Hol fogok aludni?

A felújított két- vagy négyágyas szobában rusztikus fabútorokkal és dekorációval berendezett, kétágyas vagy négyágyas szobákban szállhat meg. A szobákban LCD TV, minibár, valamint privát zuhanyzós fürdőszoba található hajszárítóval. Vezeték nélküli internet-hozzáférés is rendelkezésre áll minden szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel a bőséges svédasztalos reggeliből válogathat, napközben pedig az étterem által kínált finom ételeket tudja megkóstolni, amely elsősorban steakekre és grillezett különlegességekre összpontosít. Az alapanyagok a helyi gazdaságokból származnak, így igazi minőségi ízelítőt kaphat. A nyári szezonban a szabadtéri kertben akár kedvenc frissítőjét is elfogyaszthatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Hagyja maga mögött a fárasztó hétköznapokat és töltődjön fel a wellness-részlegen, ahol kipróbálhatja a finn szaunát, a pezsgőfürdőt (37-38 °C), vagy a kényelmes nyugágyakon is relaxálhat, miközben elfogyasztja kedvenc italát - sör, bor, pezsgő és különféle snackek is rendelkezésre állnak a wellness-részlegen. Élvezze a jótékony fürdőt a szabadtéri cédrusfa fürdődézsában, amely akár 8 fő részére is rendelkezésre áll, vagy kényeztesse magát és próbáljon ki egy professzionális masszázst is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek felfedezhetik a kültéri játszóteret a homokozóval, valamint egy pálya is a rendelkezésükre áll teniszezésre, netballra és tollaslabdázásra.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A vendégházban térítés ellenében lehetőség van horgászásra, a fogást pedig a szálloda szakácsa készíti el.

Statek 3

Statek 3

Žabovřesky 3 , Žabovřesky
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
BARNAT s. r. o. Cégjegyzékszám: 28120442


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
17:00 - 21:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
8 km
Távolság a tótól
2 km
Busz megálló
50 m

Utazási tippek

České Budějovice

České Budějovice Utazási tipp

České Budějovice Csehország déli részén, a Moldva folyó egyik völgyének a központjában van. A város ékköve egyértelműen a II. Premysl Ottokar tér, amely Közép-Európa egyik legnagyobb tere.

A város műemlékvédelmi területe számos értékes reneszánsz és barokk építészeti stílusú egyházi és világi épülettel rendelkezik, amelyek teljesen lenyűgözik majd. Mindenképp érdemes megtekinteni a Szent Miklós-székesegyházat és a város meghatározó épületét, a Fekete tornyot is, amely a székesegyház harangtornyaként is szolgált.

További információ
Český Krumlov városa (UNESCO)
Český Krumlov városa (UNESCO)
Třeboň tájvédelmi körzet
Třeboň tájvédelmi körzet
Trebon
Trebon