Biztosan élvezni fogja az üdülést a varázslatos természetben a Hotel Renospond szállodában. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátásban lesz része és akár 6 wellness kezelést is igénybe vehet. Kényeztesse magát masszázzsal vagy egy paraffinos pakolással, valamint kedvezményesen a pezsgőfürdőt is igénybe veheti.

A szálláshelyről

A Renospond komplexum a csehországi Proseč u Skutče településen található, a Cseh-Morva Felvidék lábánál, amely Csehország egyik ökológiailag legtisztább területe. Ez a helység gazdag kulturális emlékekben és természeti szépségekben.

Tegyen egy kirándulást a Toulovcovy maštale (4,2 km), a Budislavské sziklák és a fenyőerdők természeti területére. A 16 méter magas Toulcovy kilátótorony (8 km) tetejéről remek kilátás nyílik a környékre, megmászhatja a 18,5 méter magas Boruvka kilátótornyot (4,8 km) vagy a 25 méter magas Terezka kilátótornyot (4,8 km) is. A természeti szépségeket testközelből is megcsodálhatja, ha ellátogat a Pivnicka és Střítěž szurdok (6 km) gyönyörű homokkő képződményeihez.

A környék történelmi műemlékei közül különösen érdemes meglátogatni a gyönyörű Litomyšl kastélyt (20 km) vagy a "cseh Versailles"-nak becézett rokokó Nove hrady kastélyt (5,9 km). Megtekintheti a Chrast kastélyt (17,6 km) is, amely jelenleg a városi múzeumnak ad otthont. Érdekes látnivalókért fedezze fel a Proseči Pipamúzeumot (2,4 km) vagy a Skutec-i Kőmúzeumot (9,4 km) is.

Téli hónapokban fedezze fel a közeli síközpontokat. Látogasson el például a Svratka (18 km), a Trhová Kamenice (30,1 km), vagy a Hlinsko síközpontba (23,6 km).

Hol fogok aludni?

Szállása a szálloda kényelmes kétágyas szobáinak egyikében vagy egy turistaszállóban lesz. Minden szobában van lehetőség pótágy elhelyezésére, valamint természetesen WiFi csatlakozással rendelkezik, felár ellenében pedig TV is kérhető a szobához. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

A közös fürdőszobával rendelkező szobák olyan vendégek számára alkalmasak, akik szeretik az egyszerű szállást megfizethető áron. A fürdőszobát és a WC-t mindig két szoba osztja meg egymással. A felszereltséghez egy franciaágy és egy íróasztal is tartozik.

A saját fürdőszobával rendelkező szobák ideálisak azon vendégek számára, akik szeretnének privát fürdőszobával rendelkező szobában megszállni. Felszereltsége egyébként ugyanaz, mint a közös fürdőszobával rendelkező szobának.

A hotelben található kétágyas szobák a szálloda főépületétől kb. 30 méterre, egy különálló épületben találhatók. A szobák egyszerűen berendezettek, a szállodai szobákhoz hasonló berendezésekkel vannak felszerelve. A zuhanyzók és a WC-k pedig közösek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében, amely a cseh konyhára specializálódott, és büszke a minőségi alapanyagokra, bőséges svédasztalos reggeliben lesz része, ahol a sós és édes ételek széles választékát megtalálja majd. A félpanziós ellátásnak köszönhetően pedig egy ízletes kétfogásos vacsorában is része lesz. Előzetes egyeztetés után nyáron grillezhet is a kültéri teraszon.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz látogasson el a újonnan megnyitott wellness-részlegbe. A romantikus belső térben privát pezsgőfürdő és egy illóolajokkal illatosított szauna várja. A szaunázás után lehűtheti magát masszázszuhannyal, majd pihenhet a nyugágyakkal felszerelt pihenőszobában, ahol frissítőket is rendelhet. A wellness-részlegben masszázzsal vagy szépségkezeléssel is kényeztetheti magát, ahol különféle bőrradírok, pakolások, pakolások és arckezelések állnak rendelkezésre.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a gyermekekkel érkezőkre is gondolt, a legkisebbeknek kiságy és etetőszék is a rendelkezésükre áll, valamint mikrohullámú sütő és egy kis hűtőszekrény is bérelhető a bébiételekhez. A legkisebbeknek játszótér, kalandjátszótér, trambulin és gyermekmedence kínál rengeteg szórakozási lehetőséget.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha a sportolás szerelmese akkor ez a hely kitűnő választás lesz, mivel kültéri asztalitenisz-, röplabda- és netballpálya, biliárd, foci, orosz teke, valamint egy természetes úszómedence található 100 méterre a szállodától. Előzetes egyeztetés után még horgászatra is van lehetőség.

Hotel Renospond

Hotel Renospond

Zderaz 119 , Proseč u Skutče
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
R E N O S P O N D, s.r.o. Cégjegyzékszám: 46506012


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Busz megálló
1,5 km
Sípálya
20 km
Sífutás
20 km

Utazási tippek

Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet

Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzetUtazási tipp

A Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet, a Cseh-Morva-felföld legmagasabb része. A legmagasabb csúcs a Devět skal , 836 m tengerszint feletti magasságban. A Žďárské vrchy jellegzetes tájelemei a gneisz sziklatornyok, amelyek csak úgy vonzzák a hegymászókat. Számos tó és vidéki épület található itt, a horáki népi építészet elemeivel a csodaszép mezők közelében. A legnagyobb tavak a Velké Dářko, a Veselský és a Matějovský rybník.

Mit nem szabad kihagyni, ha ellátogat a Žďárské vrchy-be?

  • Szent zarándoklat temploma Jan Nepomucký on Zelená hora
  • Skanzen Veselý kopec
  • Doubrava-völgy Chotěboř közelében
  • Látogassa meg a Betlém Hlinsko, a Havlíčkův Brod és a Pilská vodní nádrž népi építészeti emlékek rezervátumát is.
További információ
Az ördög pokla
Az ördög pokla
Doubrava-völgy Chotěbor közelében
Doubrava-völgy Chotěbor közelében
Chrudim
Chrudim