Töltsön el egy kellemes pihenést az Óriás-hegységben, a Chata pod Lipamiban, ahol stílusos szállás és ízletes félpanziós ellátás várja. A felnőtteket kávéval és desszerttel, a gyerekeket pedig fagylaltkehellyel kényeztetik. Nyáron korlátlanul használhatja a szabadtéri medencét, télen pedig a közeli sípályákat és síterepeket is, valamint utalványunknak köszönhetően a wellness (pezsgőfürdő, szauna) és a quad bérlésre 30%-os kedvezménye lesz.

A szálláshelyről

A Chata pod Lipami a csehországi Rokytnice nad Jizerou településen található, a nyugati Óriás-hegység gyönyörű területén. Télen ideális hely a síelőknek, a melegebb hónapokban pedig kellemes sétákat tehet és felfedezheti a gyönyörű környéket.

Rokytnice nad Jizerou a síelők és a téli sportok szerelmeseinek paradicsoma. Körülbelül 10 kisebb-nagyobb síterep található itt tökéletesen karbantartott sípályákkal és sífutópályákkal, körülbelül 30 sífelvonóval és 2 négyüléses felvonóval. Ezek közül az egyik, a Lysá hora felvonó, amely közvetlenül a faházból elérhető. Különösen érdemes meglátogatni a Horní Domkysíterepet (6,6 km), amely 16 pályával várja a síelni vágyókat. A gyermekes családok kedvelni fogják a Studenov síközpont (7,5 km) széles és lágy lejtőit. További népszerű síterepek: a Modrá hvězda (1,2 km), a Koupaliště (9 km), a Pařez (4 km) vagy a Sachrovka (1,4 km).

A melegebb hónapokban is érdemes idelátogatni, hiszen gyalogosan vagy kerékpárral is felfedezheti a környéket. Elmehet a 20 méter magas Hutsky vízeséshez, vagy a Mumlava-vízeséshez (7,9 km). Másszon fel a Stráž sziklakilátóhoz (3,6 km), ahonnan Rokytnice, Lysá hora, Studenov, Paseky nad Jizerou és Kotel-re nyíló lenyűgöző kilátásban lesz része. A történelem szerelmeseinek a környéken több érdekes múzeum is található, mint például a Hegyek Múzeuma (11 km), Az Üvegmúzeum (12 km), A Fogaskerekű Vasút Múzeum (16 km) vagy a Jára Cimrman Múzeum (17 km). Az extrém sport imádói értékelni fogják a Rock-it-nice Bike Parkot (2,4 km) vagy a Rokytnice nad Jizerou drótkötélpálya Parkot (2,4 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, hegyre néző szobában lesz. A szoba privát fürdőszobával rendelkezik - fürdőkáddal vagy zuhanyzóval, fa ágyakkal és egy asztallal, valamint egy ülősarokkal. Egyes szobákban TV is található, és természetesen minden szobában van WiFi-csatlakozás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az ellátásról a Chaty pod Lipami étterme gondoskodik. Indítsa a reggelt egy ízletes büféreggelivel, ahol a széles kínálat mellett frissen sütött házi süteményekkel is kedveskednek a vendégeknek. Ebédre az éttermi menüből választhat, a nap végén pedig egy ízletes kétfogásos vacsorát szolgálnak fel. Az étterem specialitásai közé tartozik a grillezett pisztráng, a pizza, a hamburger, valamint a kebab, de előzetes egyeztetés alapján szívesen készítenek diétás, vegetáriánus vagy gluténmentes ételeket is.

Nyáron a napsütötte kültéri teraszon is elfogyaszthatja kedvenc ételét, míg a hűvösebb napokon a hangulatos kandallós helyiségben melegedhet fel. A stílusos bár italok széles választékával szintén hívogató. Ha pedig szereti összekötni az étkezést és a szórakozást, próbálja ki a füstölt podlipisztrángot , amelyet akár saját maga is kifoghat a kis helyi tóban. Nem kell nagy tapasztalat vagy felszerelés, a helyszínen horgászbotot is bérelhet, és remek szórakozás lehet a barátaival, vagy a családjával. A fogást ezután átadjuk a tapasztalt szakácsnak, aki első osztályú finomsággá varázsolja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódást a wellness-részlegen élheti át, ahol szaunával és pezsgőfürdővel várják. Választhat számos masszázs közül is, akár klasszikus, teljes, anti-stressz vagy relaxációs masszázst választ, biztosan feltöltik majd. Próbáljon ki egy paraffinos kézpakolást vagy barnuljon a szoláriumban. Minden kezelést előre kell foglalni a recepción. Nyáron a szabadtéri medence (4x8 m) mellett is pihenhet, ahol napozóágyak és egy kényelmes ülőhelyekkel ellátott pavilon is várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A medence természetesen nagy vonzerő lesz a gyerekek számára, de a kültéri játszótéren is jól fognak szórakozni, ahol trambulin, mászókák és csúszdák várják őket. A további kényelem érdekében kiságyat és etetőszéket bérelhet, amelyek szintén rendelkezésre állnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek és a gyermekek szórakoztatására asztalitenisz, valamint foci-, röplabda- és tollaslabda- vagy tollaslabdapálya áll rendelkezésre. Lehetőség van hegyi kerékpárok bérlésére is, az adrenalin szerelmeseit pedig a quadok váják, felnőtt és gyermek változatban egyaránt. Ha pedig az időjárás nem megfelelő, visszavonulhat a társalgóterembe, ahol biliárdasztal, asztalifoci, társasjátékok, TV és WiFi kapcsolat várja, vagy ha egy kis testmozgásra vágyna, ellátogathat a fitneszterembe is.

Chata pod Lipami

Chata pod Lipami

Rokytno 140 , Rokytnice nad Jizerou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
REVATTI Trade a.s. Cégjegyzékszám: 29127823


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Busz megálló
1,3 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Rock-It-Nice Bikepark

Rock-It-Nice BikeparkUtazási tipp

Ön a kerékpározás nagy szerelmese? Akkor mindenképp látogasson el az egész családnak szóló szórakozást kínáló kerékpárparkba, a Rock-It-Nice Bike Parkba, amely a Horní Domky üdülőhely lejtőit és felvonóit használja. A 7 km hosszú, különböző nehézségű pályák a tapasztalt kerékpárosoknak szánt pályáktól kezdve egészen a könnyű családi utakig terjednek. A kerékpárpark 5 és 80 év közötti kerékpárosok számára készült, és természetesen kerékpár- és felszereléskölcsönzéssel is rendelkezik.

Nyitvatartási idő:

  • 07.01. - 08.31. minden nap 9:00-17:00 óráig.
  • 05.01. - 06.30. és 09.01. - 09.30. hétvégén és ünnepnapokon 9:00-tól 17:00-ig.

Belépők:

  • Felnőttek 170 CZK/1 út, 280 CZK/3 út, 420 CZK/5 út vagy 650 CZK/1 nap.
  • Ifjúsági 110 CZK/1 út, 250 CZK/3 út, 380 CZK/5 út vagy 590 CZK/1 nap.
  • Gyermekek 14 éves korig 90 CZK/1 út, 210 CZK/3 út, 320 CZK/5 út vagy 490 CZK/1 nap
Mumlavský vízesés
Mumlavský vízesés
Elba forrás
Elba forrás
Harrachov
Harrachov