A csehországi Marienbad fürdőkultúrájáról, SPA kezeléseiről, híresen szép oszlopcsarnokairól, vagy más néven a collonádokról és a luxusszállodáiról nevezetes. Látogasson el ebbe a csodás városba, és szálljon meg a Hotel Excelsior **** szállodában. Itt félpanziós ellátásban lesz része, valamint kipróbálhatja a város hírnevét adó SPA kezeléseket is. Emellett a közeli Chateau Monty SPA Resort **** szálloda luxus Medical & SPA wellnesse korlátlan hozzáférése várja Önt.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük a Marienbadi nyaralásunkat. A szállodába érkezéskor királyi elbánásban részesültünk, a nagyon barátságos recepciós mindent részletesen elmagyarázott nekünk, és tippeket adott a környék látnivalóihoz. A Hotel Excelsior **** elhelyezkedése ideális a collonádok meglátogatásához és a város szépségének felfedezéséhez, a hab a tortán pedig a wellness részleg és a különböző relaxációs kezelések. A szálloda inkább a felnőtt vendégeket célozza meg, ezért különösen azoknak tudom ajánlani, akik a pihenést szeretnék élvezni párjukkal.”

Martin Dittert - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2023

A szálláshelyről

A Hotel Excelsior **** a csehországi fürdőváros, Marienbad szívében található. A szálloda már 150 éve kínál kivételes történelmi hangulatú légkörben kiváló szolgáltatást. A város főutcáján való elhelyezkedésének köszönhetően minden helyi nevezetesség gyalogosan elérhető. Csupán egy kellemes sétával eljuthat a Maxim Gorkij collonádhoz (500 m), vagy az Éneklő szökőkúthoz (450 m). Ráadásul a szálloda közelében számos híres gyógyforrás található, mint például a Rudolf-forrás (400 m) is, ahol akár meg is kóstolhatja a híres Marienbadi gyógyvizet. A panorámás Hamelika kilátótoronyból csodás kilátásban lehet része a völgyre, és a fürdővárosra. Történelem kedvelőknek pedig érdemes ellátogatnia emellett, a Kynžvart várhoz (12 km) vagy a Hamrníky vár romjaihoz (3 km) is.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba modern szállást kínál történelmi hangulatban. A szobabelsőt 19. századi stukkók díszítik, és egy privát fürdőszoba is tartozik hozzá. A szobák felszereltségéhez LCD TV, WiFi kapcsolat, minibár, széf, telefon és hajszárító tartozik. A szobában fürdőköpeny és fürdőpapucs is biztosított.

A Deluxe szoba ugyanazokat a kényelmi szolgáltatásokat kínálja, mint a Standard szoba, de tágasabb, és erkély is tartozik hozzá.

A 30-45 m²-es Lakosztály kényelmes szállást kínál családok számára. A stílusos belső tér a világtörténelem híres alakjainak életét és tetteit idézi fel. A lakosztály egy franciaágyas hálószobából, nappaliból és privát fürdőszobából áll. A nappaliban található kanapé egyszemélyes pótágyként is használható. A szobák felszereltségéhez LCD TV, WiFi kapcsolat, minibár, tea- és kávészett, széf, telefon és hajszárító tartozik. Természetesen fürdőköpeny és fürdőpapucs is biztosított.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Közvetlenül a szállodában található a Restaurant 1900 korhű berendezésének köszönhetően igazán egyedi hangulatban várja vendégeit. Élvezze a kulináris különlegességeket és a finom borokat. Kezdje a napot egy bőséges svédasztalos reggelivel, este pedig élvezze a svédasztalos formában felszolgált vacsorát egy kiváló bor társaságában. Ha napközben megéhezik, a Lobby Bar italok és könnyű harapnivalók széles választékát kínálja nyugodt légkörben.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha kikapcsolódásra vágyik, wellness-szolgáltatások gazdag választéka várja. Lazíthat a szaunában, vagy a fürdőben, illetve választhat a masszázsok széles választékából is. A Chateau Monty Spa Resort ****-ban elérhető SPA kezelések közé tartozik az aromaterápia, az oxigénterápia, a tőzeges pakolás és a különböző kádfürdők is.

Hotel Excelsior ****

Hotel Excelsior ****

Hlavní třída 121/46 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
GALA HOTELS, s.r.o. Cégjegyzékszám: 02804816


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 400 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Busz megálló
10 m
Sípálya
0,8 km
Sífutás
0,8 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Teplá kolostor
Teplá kolostor
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Szlavkov-erdő
Szlavkov-erdő