Tündérmesébe illő szállást kínál a Hotel Záviš z Falkenštejna ****, amely közvetlenül a Hluboká nad Vltavou kastély alatt található. Kényelmesen berendezett szobák vagy apartmanok várják Csehország egyik legszebb műemléke mellett, ahol ízletes reggeliben vagy félpanziós ellátásban lehet része. Utalványunknak köszönhetően pedig belépőjegyeket kap az állatkertbe és az Aurora Třeboň Spa fürdőbe. A környék számos vonzó kirándulóhelyére kerékpárral is elkirándulhat, amelyeket a tartózkodás ideje alatt ingyenesen bérelhet.

A Travelking által ellenőrizve

“”

Jan Kratochvil - 
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-4 2023

A szálláshelyről

A Hotel Záviš z Falkenštejna **** szálloda a festői dél-csehországi Hluboká nad Vltavou városában található, mindössze néhány lépésre az azonos nevű kastélytól. Jöjjön el és érezze magát, mintha egy tündérmesében lenne!

A város meghatározó épülete az állami tulajdonban lévő Hluboká nad Vltavou kastély, amely Csehország egyik legszebb kastélya, és amely mindössze 200 m-re van a szállodától. A lenyűgöző gótikus stílusú kastély egy hatalmas kastélypark közepén található, amely számos városnéző túrát kínál. A kastély neogótikus lovagtermében található az Alsa Dél-csehországi Galéria (600 m), amelynek gyűjteményei minden művészetkedvelőt elvarázsolnak. Ha más szemszögből szeretné látni Hlubokát, ajánljuk a hajós túrát, amely a Hluboká - Hamry kikötőből indul.

A közeli Munický-tó partján a Hluboká állatkert (3 km) és a Vadászati, Erdészeti és Halászati Múzeum vonzza az idelátogatókat. A Purkarec melletti Karl-kastély (12 km), Lánykő (29 km), Kuglvajt (30 km) vagy Velešín (27 km) várromjai szintén szép célpontok. A Hlubokában való tartózkodás során két UNESCO műemléket is meglátogathat. Az első a gyönyörű Cesky Krumlov (34 km) városa, csodálatos várával, kastélyával és középkori központjával. A második pedig a világörökségi jelentőségű műemlék Holašovice (19 km), amely a dél-cseh vidéki barokk stílusú, egyedülálló építészetével fogja teljesen elvarázsolni.

Hol fogok aludni?

Szállása egy privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkező kétágyas szobában lesz. A szobák felszereltségéhez műholdas TV, WiFi kapcsolat, minibár, széf, telefon, hajszárító, valamint tea- és kávéfőző is tartozik. A szobában kiságy elhelyezésére is van lehetőség.

Felár ellenében egy tágas apartman is rendelkezésre áll, amely egy franciaágyas hálószobából és egy nappaliból TV-vel és ülősarokkal, valamint privát fürdőszobából áll. A felszereltséghez WiFi hozzáférés, minibár, széf, telefon, hajszárító, valamint tea- és kávéfőző tartozik. Lehetőség van kiságy elhelyezésére a szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a reggelt egy bőséges büféreggelivel. Napközben a szálloda Na Růžku kellemes terasszal rendelkező éttermét veheti igénybe, hogy elfogyassza ebédjét. Félpanziós ellátás választása esetén pedig ízletes kétfogásos, felszolgált vacsorával zárhatja le a napot.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kis vendégek számára az étterem mellett egy nagy gyereksarok található, tele játékokkal és különböző attrakciókkal, amelyek garantáltan szórakoztatják majd a legkisebbeket.

Hotel Záviš z Falkenštejna ****

Hotel Záviš z Falkenštejna ****

Náměstí Čsl. armády 25 , Hluboká nad Vltavou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Záviš Hluboká s.r.o. Cégjegyzékszám: 25167031


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 CZK/nap
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
32,6 km

Utazási tippek

Hluboká nad Vltavou kastély

Hluboká nad Vltavou kastély Utazási tipp

Hluboká egyike Dél-Csehország legelbűvölőbb kisvárosainak. A kastély elődjét a cseh királyok őrvárként alapították a 13. század közepén. A gyakran átalakított kastély számos átalakítás után 1661-ben a Schwarzenberg család kezébe került.

A különféle tárlatvezetés során bepillantást nyerhet a több mint 140 szoba gazdagon díszített belső terébe, felfedezheti a kilátótornyot, vagy megnézheti, hogyan is nézett ki a kastély korabeli konyhája. A kastély egész évben várja a látogatókat. A kastélyt egy gyönyörű angol park veszi körül, ami nagyon romantikus hangulatot kelt. A kastély volt a helyszíne az 1952-ben bemutatott Büszke hercegnő című híres cseh mesefilm egyik részének is.

További információ
Holašovice (UNESCO)
Holašovice (UNESCO)
Český Krumlov városa (UNESCO)
Český Krumlov városa (UNESCO)
Dívčí kámen várának romjai
Dívčí kámen várának romjai