Töltődjön fel a Šumaváček panzióban, amely teljesen elvarázsolja majd otthonos hangulatával és nagyszerű elhelyezkedésével a sumavai vidék közepén. Utalványunknak köszönhetően bőséges svédasztalos reggeliben lesz része, megkóstolhatja az ízletes cseh söröket a napos teraszon, illetve számtalan kikapcsolódás várja. Kerekedjen fel például egy felejthetetlen kalandra az erdei vasúttal vagy tegyen egy nagyszerű túrát a Bajor-erdőben.

A szálláshelyről

A Šumaváček panzió a csendes bajor vidéken, Bayerisch Eisenstein (Bajor Vasérc) külterületén található, a cseh-német határtól csak 1,5 km-re (1,5 km).

A vendégház elhelyezkedésének köszönhetően remek kiindulópont a Sumava minden szépségének felfedezéséhez, akár gyalog, akár kerékpárral, akár az erdei vasúttal teszi azt. Gyalogosan eljuthat a híres költőről elnevezett Hans-Watzlik-Hain természetvédelmi területre (4,8 km) vagy a Johannesruh természetvédelmi területre (3 km), ahol gyönyörű erdők és lenyűgöző sziklaalakzatok találhatók. Tegyen egy sétát a Kneippweg (11 km) mentén, ahol Kneipp plébános gyakorolta a gyógyító módszereit.

Bayerisch Eisenstein településén meglátogathatja a Vasútmúzeumot (1,4 km) egy egykori mozdonyraktár helyén, vagy a Nepomuki Szent János-templomot (1 km) 45 méter magas tornyával. A kultúra szerelmesei ellátogathatnak a környező falvakba, például a bájos fürdővárosba, Bodenmais-ba (20 km), ahol megtekinthetik a Joska üveggyárat, vagy a Zwiesel (14,6 km) aquaparkba is ellátogathatnak. Télen több száz kilométernyi gondozott sífutópálya várja a téli sport szerelmeseit. A vendégháztól mindössze 10 km-re található a Großer Arber síközpont 9 sípályával, de a cseh Belveder síközpont (5,8 km) 7 sípályáját és az ugyancsak csak cseh Spičák síterep (7,6 km) 7 pályáját és a négyüléses felvonóját is felfedezheti.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, fabútorokkal berendezett szobában lesz, ahol kellemes hegyvidéki hangulat és gyönyörű kilátás várja. Erkély mindegyik szobában található, ahonnan megcsodálhatja a környező vidék mesés panorámáját. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik WC-vel. Természetesen WiFi-csatlakozás is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégházban hangulatos éttermében minden reggel bőséges büféreggeli várja, ahol friss péksüteményekkel, sajtokkal, felvágottakkal, házi készítésű zsemlékkel és egyéb finomságokkal készülnek a vendégeknek. A vendégházban cseh söröket is megkóstolhatnak , amit a napfényes teraszon is elfogyaszthatnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hegyi hangulathoz tökéletesen illik a fa szauna, ahol egy élményekkel teli túranap után felmelegedhet és teljesen feltöltődhet. Az egyik ilyen közvetlenül a vendégházban található.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Itt biztosan nem fog unatkozni, még rossz időben sem. A vendégházban ugyanis egy tekepálya és egy csocsóasztal várja. Ha kirándulni támadna kedve bérelhet sportfelszerelést, vagy játsszon a társasjátékokkal, de ha egy kis csendre vágyik, akkor valami érdekes olvasnivalót is talál.

Penzion Šumaváček

Penzion Šumaváček

Sonnenhof 1 , Bayerisch Eisenstein
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Jaroslav Hlava Cégjegyzékszám: bez


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
17:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Háziállat csak előzetes egyeztetés alapján
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző
Cseh nyelven beszélő alkalmazott

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
25 km
Sípálya
3,4 km