Élvezze a luxusszállást Marienbad központjában, mindössze néhány lépésre a csodaszép collonádtól. Élvezze a kényelmes szobákat, a svédasztalos reggelit, valamint a 4 fogásos vacsorát. Emellett naponta használhatja az úszómedencét. A partner Hotel Sun Palace Spa & Wellnessben pedig felár ellenében különböző kezeléseket is igénybe vehet.

A szálláshelyről

A Belvedere Spa & Wellness Hotel **** szállodát joggal tartják Marienbad egyik legszebb épületének. A szálloda közvetlenül a város központjában található, mindössze néhány lépésre a Collonádtól (30 m), az éneklő kúttól (50 m) és a Római fürdőtől.

Feltétlenül látogasson el a Karolina- és Rudolf-forráscollonádhoz (250 m) és a Ferdinánd-forráscollonádhoz (2 km). Sétája során elérheti a Hamelik kilátót (2,4 km) vagy a Boheminium Parkot (3 km). Télen a Marianka tájvédelmi körzetbe (700 m) érdemes ellátogatnia.

Ha Mariensbadon kívül is szeretne kirándulni, látogassa meg a Kynžvart várát (12 km), a Kynžvart várát (12 km) és a Kladské tőzeglápot (10 km).

Hol fogok aludni?

A szálloda összesen 15 standard kétágyas szobával rendelkezik, amelyek stílusos bútorokkal vannak berendezve. Természetesen minden szobában van egy kényelmes ágy, ülősarok, íróasztal székkel, műholdas TV, telefon, WiFi kapcsolat, széf és minibár. A privát fürdőszobában zuhanyzó vagy kád található, valamint kozmetikai tükör, hajszárító és fürdőköpeny papuccsal. A szobából gyönyörű kilátás nyílik az collonádra és az éneklő szökőkútra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme minden reggel bőséges svédasztalos reggelivel várja. A felszolgálási idő 07:30-tól 10:00-ig tart. A vacsora 4 fogásos menü, amely levesből, főételből, desszertből és gazdag zöldségbüféből áll.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz látogasson el a szálloda fedett medencéjébe, vagy próbálja ki a partnerhotel által kínált kezelések egyikét.

Hotel Belvedere Spa & Wellness ****

Hotel Belvedere Spa & Wellness ****

Goethovo náměstí 16/1 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Belvedere Spa & Wellness s.r.o. Cégjegyzékszám: 14189747


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 250 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
0,5 km