Látogasson el a híres Marienbad fürdővárosába és szálljon meg a Schlosshotel Marienbad *** szállodában, amely mindössze egy rövid sétára található a népszerű oszlopcsarnokoktól. Utalványunknak köszönhetően ízletes reggeli vagy félpanziós ellátás várja majd. Felár ellenében pedig számos kezelést is kipróbálhat.

Tudta, hogy...?

A szálloda épületének nemrégi felújítása érzékenyen történt, figyelve arra, hogy megőrizzék az épület eredeti báját és történelmi stílusát. A hotel egyébként egy horvát család tulajdonában áll, akik Csehország egyik legszebb városába, Marienbadban próbálják horvát gyökereik fenntartani, mely a szállodában is megjelenik.


A szálláshelyről

A Schlosshotel Marienbad *** a híres csehországi Marienbad fürdővárosában található, amely egy 1993-ban épült, klasszicista stílusú épület, amely tökéletesen beleolvad a fürdőváros hangulatába.

A szállodától mindössze néhány lépésre található egy gyönyörű erdei park, amelyen végig haladva teljesen feltöltődhet a természet közelségében. Látogasson el a Medvědí (1,6 km), a Balbínová (2,5 km) vagy a Myší-forrásokhoz (3,6 km). A Ferdinánd-forrás mindössze egy kellemes félórás sétával elérhető, amin ha tovább halad elér a Fő kolonnádhoz az Éneklő szökőkúttal (3,7 km), ahol megkóstolhatja a jótékony hatású híres termálvizet, például a Mariin vagy az Erdős forrásnak (4 km) köszönhetően.

A történelmi hangulatot a modern wellness-kezelések közben élvezheti, az 1896-ban épült Római Fürdőben (3,5 km), ahol 3 termálmedence, pezsgőfürdő, szauna, szanatórium, Kneipp-sétány és egy relaxációs szoba is várja. Szintén érdemes meglátogatni a Boheminium parkot (6 km), ahol több mint 70 híres épület miniatűr mását tekintheti meg, Csehország minden tájáról. Ezenkívül a gyönyörű környező vidéken számos kilátópont található, mint például a Clements (5 km), a Mecséry (5 km) és a Károly kilátó (3 km). Ha kirándulni támadna kedve, akkor látogasson el a Hamrníky vár romjaihoz (2 km), amely egy kellemes sétával elérhető.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba kényelmes szállást kínál, amely egy franciaággyal, TV-vel, WiFi kapcsolattal és minibárral, valamint privát fürdőszobával is rendelkezik.

A Standard kétágyas szoba erkéllyel egy franciaággyal, TV-vel, WiFi-kapcsolattal és minibárral van felszerelve.

A Superior szoba erkéllyel vagy terasszal ízlésesen berendezett szállást kínál, amely a franciaágy mellett TV-vel, WiFi-kapcsolattal, minibárral és természetesen zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A szoba két- vagy háromágyas szobaként is foglalható.

A Családi szoba fürdőkáddal egy három- vagy négyágyas szoba, amely stílusos bútorokkal van berendezve. A franciaágy és az egy vagy két egyszemélyes ágy mellett TV-vel, WiFi hozzáféréssel, minibárral és egy kényelmes fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kerti terasszal rendelkező Balkaneros éttermében minden reggel változatos büféreggelivel várják. Napközben horvát specialitásokkal, valamint ízletes cseh ételekkel, salátákkal és hamburgerekkel kényeztetik a vendégeket. Esténként pedig háromfogásos vacsorával zárhatják le a napot.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda egy gyönyörű udvarral és egy balneo-rehabilitációs központtal rendelkezik, amely tökéletes a pihenéshez. Az itteni kezelés a szív- és érrendszeri betegségekre, a cukorbetegségre, a mozgásszervi betegségek kezelésére, valamint megelőzésükre fektet nagy hangsúlyt. Kényeztesse magát egy lazító masszázzsal, kényeztető pakolással, arcmaszkkal, pezsgőfürdővel, magnetoterápiával vagy próbáljon ki más kezeléseket, a kínálat igazán széles. Szükség szerint orvosi konzultációra, illetve vizsgálatra is van lehetősége.

Schlosshotel Marienbad ***

Schlosshotel Marienbad ***

Klimentov 132 , Velká Hleďsebe - Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
FLAMARK - HOTELS s.r.o. Cégjegyzékszám: 03081648


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 14:00
Kijelentkezés
11:00 - 11:00
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes nyilvános parkolás vagy 75 CZK/nap a szálloda területén

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Távolság a fürdőtől
3,8 km
Busz megálló
50 m
Sípálya
3,1 km