Csehország csodás csúcsai között maga mögött hagyhatja a mindennapok mókuskerekét. Mit szólna egy üdüléshez a Zdarski-hegységben? Válassza a Hotel SKI ***-be szóló utalványunkat és legyen része egy aktív pihenésben. A szálloda közelében számos túra és kerékpárútvonal található. A gazdag félpanziós ellátás és a kellemes wellness-részleg felejthetetlenné teszi a pihenést. Próbálja ki az úszómedencét és a pezsgőfürdőt.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon tetszett a wellness-részleg, ahol a borongós őszi napokon tökéletesen kikapcsolódhattunk. A szállodát erdők veszik körül, és körülbelül 30 percre található központtól, ami lehet, hogy valaki számára hátrányt jelent, de a téli sportok szerelmesei és a túrázni vágyók biztosan értékelni fogják.”

Nikola Průdková - Pénzügyi csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-11 2016

A szálláshelyről

A Hotel SKI *** a Csehország hegvidéki területén található, amely az ország egyik legfontosabb síközpontjainak ad otthont, de a város és környéke azonban sokkal többet kínál a téli sportoknál. Minden évszakban gyönyörű kirándulásokat tehet, érdekes látnivalókat fedezhet fel, valamint igazán pihentető kikapcsolódásban lehet része.

A történelem kedvelői ellátogathatnak a Horácké muzeumhoz, amely közvetlenül Nové Město na Moravěban található. A 16. századból származó reneszánsz kastély (3 km) a népi kézművességre, kultúrára, üveggyártásra, vasművességre és a város általános történetére összpontosító kiállításokat mutatja be. A közeli Žďár nad Sazavou-ban (10,6) található a kreatív Új Nemzedék Múzeuma, ahol a környék teljes területét megismerheti a legújabb audiovizuális technológia segítségével.

Fedezze fel Zelena Horában a Szent János zarándoktemplomot (11 km), amely az UNESCO kulturális örökség része és egy igazi építészeti unikum. Remek kirándulási lehetőség a Képes útvonal az Ochoza-erdőn keresztül is, amely nyolc, a környék történetéhez és legendáihoz kapcsolódó képet követ végig az úton. Nyáron felfrissülésért irány a Vír víztározó (22 km) vagy a legnagyobb felvidéki tavak egyike a Velké Dářko (17 km).

Télen természetesen a síszerelmesei ellátogathatnak a legközelebbi Harus-hegyi sífelvonóhoz, amely mindössze 500 m-re található. Innen egy 550 m hosszú sípályán lehet síelni, a gyerekek számára pedig egy kis sífelvonó és síiskola áll rendelkezésre. A Vysočina Arena sífutó- és biatlonpálya szó szerint csak néhány lépésre van a szállodától (150 m). A szálloda közelében pedig összesen 15 km hosszúságú, gondozott sífutó- és kerékpárutak találhatók.

Hol fogok aludni?

A Junior lakosztályok 22-30 m² alapterületűek, és a szálloda eredeti részében találhatók. Felszereltségükhöz privát fürdőszoba** hajszárítóval, WC, WiFi és TV tartozik. Nem rendelkeznek erkéllyel.

A Standard szobák 22,5 m²-esek, a főépületben találhatók, és az erdőre néznek. A szobák felszereltségéhez privát fürdőszoba, WC, WiFi és TV tartozik. Ezek a szobák akár 3 fő részére is alkalmasak lehetnek, ez a szobatípus nem rendelkezik erkéllyel.

A Superior szobák valamivel nagyobbak, 24 m²-esek, és szintén nem rendelkeznek erkéllyel. Ezek azonban a szálloda új részében találhatók, és erdőre néző kilátással rendelkeznek. A szobák felszereltségéhez privát fürdőszoba hajszárítóval, értéktárgyak tárolására alkalmas széf, WC, WiFi és TV tartozik. Ezekben a szobákban szintén nem lehet pótágyat elhelyezni, így maximum 2 fő számára vannak kialakítva.

A Deluxe szobák tökéletes választás lehet a kicsit igényesebb környezetre vágyó vendégek számára. Bár kisebbek (14 m²), déli fekvésű erkéllyel rendelkeznek, amely a Vysočina Arénára néz. A szobák stílusosan vannak berendezve, a fürdőszobában pedig kozmetikumokat talál a cseh Manufaktura márkától. Természetesen van WiFi, TV és széf az értéktárgyak számára.

A Deluxe családi szobák pároknak és családoknak is kiválóan alkalmasak, hiszen 22-33 m²-en akár 4 fő elhelyezésére is alkalmasak lehetnek. A szobák déli kilátással rendelkező erkéllyel, privát fürdőszobával kozmetikumokkal és hajszárítóval, WC-vel, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme minden nap kiváló cseh specialitásokat kínál. Minden reggel büféreggelivel vagy kontinentális reggelivel indíthatja a napot. Este háromfogásos vacsorát szolgálnak fel . Kedvenc italát és könnyű snackeket a lobbibárban készítenek Önnek. A kandallóval ellátott borozót pedig még nem is említettük...

Hol kapcsolódhatok ki?

Az erdőkre néző szálloda wellness-részlege lazításra hív. Kedvére választhat az úszás, szauna vagy masszázs közül. Található itt fedett medence ellenáramú és masszázsfúvókákkal, egy pezsgőfürdő, Kneipp-ösvény és egy napozóterasz kényelmes nyugágyakkal. A szaunavilágban finn és gőz szauna, tepidárium és szolárium várja Önt. A tökéletes kikapcsolódásért válasszon a masszázsok közül is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportok szerelmesei a fitneszteremben edzhetnek, vagy a teniszpályán. A szálloda mellett található egy minigolfpálya is.

Hotel SKI ***

Hotel SKI ***

Vlachovická 1000 , Nové Město na Moravě
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
RMN, s.r.o. Cégjegyzékszám: 07219539


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,2 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
1,3 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet

Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet Utazási tipp

A Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet, a Cseh-Morva-felföld legmagasabb része. A legmagasabb csúcs a Devět skal , 836 m tengerszint feletti magasságban. A Žďárské vrchy jellegzetes tájelemei a gneisz sziklatornyok, amelyek csak úgy vonzzák a hegymászókat. Számos tó és vidéki épület található itt, a horáki népi építészet elemeivel a csodaszép mezők közelében. A legnagyobb tavak a Velké Dářko, a Veselský és a Matějovský rybník.

Mit nem szabad kihagyni, ha ellátogat a Žďárské vrchy-be?

  • Szent zarándoklat temploma Jan Nepomucký on Zelená hora
  • Skanzen Veselý kopec
  • Doubrava-völgy Chotěboř közelében
  • Látogassa meg a Betlém Hlinsko, a Havlíčkův Brod és a Pilská vodní nádrž népi építészeti emlékek rezervátumát is.
További információ
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Havlíčkův Brod
Havlíčkův Brod
Jihlava
Jihlava