Látogasson el családjával a cseh Óriás-hegységbe és szálljon meg a Hotel Lesana***-ban. A korszerű hegyvidéki hotelben ízletes félpanziós ellátásban és korlátlan belépésben lesz része a wellness részlegbe, ahol úszómedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő és szaunák is várják Önt. A gyermekes családok számára jó hír, hogy a szállodában található egy játszószoba és egy play-station szoba is, valamint a csomag tartalmaz egy biliárd leckét is.

A szálláshelyről

A Hotel Lesana *** a csehországi Bedrichovban található, amely a vonzó hegyvidéki üdülőhely, Spindleruv Mlyn része. Elhelyezkedésének köszönhetően ideális kiindulópont az Óriáshegység minden részébe irányuló túrákhoz. Minden évszakban tökéletes célpontja egy hegyvidéki vakációnak..

Spindleruv Mlynben érdemes meglátogatnia például a Lego Múzeumot (2 km), a Monkey Park kalandparkot (1,5 km), a bobpályát (1,7 km) vagy a Spindleruv Mlyn Aquaparkot (2 km). Tegyen kirándulást a Fehér Elba völgyébe (5 km) vagy a Kozí hřbety (7 km) kilátópontra, ahonnan csodás panoráma nyílik a környező Óriáshegységre. A környéken számos tanösvény is található, mint például a 2 km hosszú bányászati tanösvény, vagy az 5,5 km hosszú Krkonoše Tundra tanösvény és a 7,5 km hosszú Elba Bánya tanösvény.

A szálloda közelében található az ország legjelentősebb téli üdülőhelye - a Špindlerův Mlýn Sícentrum (1 km). Emellett persze az Óriáshegység más síközpontjait is kipróbálhatja, például Pec pod Sněžkou vagy Rokytnice nad Jizerou síközpontokat. A sífutás szerelmesei több száz kilométernyi gondozott sífutópályát élvezhetnek. Közvetlenül Špindlerův Mlýnben is rácsatlakozhatnak a hegygerinceket bejáró sífutóútvonalra.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern duplaágyas szobában lesz, privát zuhanyzós fürdőszobával. A szobák felszereltségéhez továbbá, WiFi csatlakozás, műholdas TV, minibár, telefon, széf és hajszárító is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda stílusos, kandallós étterme és szabadtéri terasza hangulatos légkört és gyönyörű kilátást kínál a vidékre. Élvezze a büféreggeli gazdag kínálatát minden itt töltött reggelén. Napközben a cseh és a nemzetközi konyha specialitásait felvonultató étlapról rendelhet ételeket. A vacsora a szálloda vendégei számára ismét svédasztalos formában kerül felszolgálásra, ahol levesek és különféle főételek közül lehet választani.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az aktív pihenéshez a tökéletes kikapcsolódás is hozzátartozik, amit a hotel wellness és spa részlegében élvezhet. Itt kipróbálhat egy ellenáramoltatós úszómedencét , egy gyermekmedencét, egy pezsgőfürdőt, valamint egy finn szaunát és gőkabint. A wellness részlegben továbbá felár ellenében igénybe veheti a szolárium és masszázs szolgáltatásokat is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Hotel Lesana *** szeretettel várja a legfiatalabb vendégeket is. A recepción például kiságyat, bébifont, cumisüvegmelegítőt vagy fürdőkádat is bérelhetnek. A hotelben továbbá két jól felszerelt játszószoba is található. és a nagyobb gyermekek számára Playstation szoba áll rendelkezésre. Emellett hivatásos bébiszitter szolgáltatás is igénybe vehető, hogy a szülőknek is igazi pihenésben legyen része. Nyáron egy szabadtéri játszótér is várja a gyermekeket trambulinokkal és hintákkal.

Hotel Lesana *** (Krkonoše)

Hotel Lesana *** (Krkonoše)

Bedřichov 93 , Špindlerův Mlýn
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Jiří Novák Cégjegyzékszám: 65252446


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
1 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
1,6 km
Sípálya
0,8 km
Sífutás
3 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Elba gát
Elba gát
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn élményfürdő