Hétvégi pihenés

Szeretne a közeljövőben rövid időre elutazni pihenni? Használja ki a hétvégét, és kapcsolódjon ki péntektől vasárnapig, így csak fél napra vagy egy nap szabadságra van szüksége. Az alábbiakban összegyűjtött szállodák és panziók legalább 5 szabad hétvégét kínálnak a következő 3 hónapban. Válassza közülük az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. De legyen résen, mert a hétvégi szabad helyek mindig nagyon gyorsan fogynak!

Vessen egy pillantást azokra a szállásokra, ahova most hétvégén, jövő hétvégén, vagy 3 héten belül utazhat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 266 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Érkezésünkkor egy kedves és humoros recepciós hölgy fogadott. A légkondicionált szobánk elég nagy volt, gyerekekkel is. Nagyon gazdag volt a svédasztalos reggeli és vacsora kínálata, nekünk legjobban a sütemények ízlettek. A szálloda bel- és kültéri wellness részleggel is rendelkezik, amit nagyon élveztünk. Este egy családi bowling partyt tartottunk és egy egész napot töltöttünk el a Hajdúszoboszlói Strandon is, ami felejthetetlen élmény volt.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


xxxx