Élvezze a nagyszerű nyári vakációt Horvátországban, Vodice városában. Válassza a modern Hotel Villa Arausana & Antonina ****-ba szóló utalványunkat, amely közvetlenül a tengerparton található, egy rövid sétára a városközponttól, bároktól és éttermektől. Az ár tartalmazza a bőséges félpanziós ellátást, a szabadtéri medence és a napozóágyak használatát. Gyermekei 7 éves korig ingyenesen Önnel tarthatnak.

A szálláshelyről

A Hotel Villa Arausana & Antonina **** a horvát Vodice városban található, amely híres és nagyon népszerű üdülőhely Dalmáciában (Horvátország része). A szálloda közvetlenül a tengerparton épült, csupán néhány méterre a tengertől. A városközpont, bárok, éttermek és kávézók a közelségük miatt nagyon könnyen elérhetőek. Látogasson el a népszerű Punta strandra (300 m), amelyet kivételesen tiszta környezetéért kék zászlóval tüntettek ki. Érdemes megnézni a Carić-tornyot (700 m), amely eredetileg egy 17. századi védelmi épület volt, és amelynek udvara ma különböző kulturális rendezvények rendszeres helyszíne. A gyönyörű Szentkereszt-templom (750 m) szintén megér egy látogatást.

A sétányon a környező településekre is elsétálhat, közvetlenül a szomszédban található a békés Srima (3,9 km) gyönyörű strandjával (szintén kék zászlóval kitüntetett), a másik oldalon pedig Tribunj halászfalu (2,6 km) található. Ha hosszabb kirándulásra vágyik, akkor fedezze fel a Krka Nemzeti Parkot (23,5 km) a gyönyörű, 200-400 méter széles Skradin (Nagy) vízeséssel, vagy a 147 szigetből, szigetekből és zátonyokból álló Kornati Nemzeti Parkot. A közeli szigeteket is felfedezheti. A Kaprije (44,5 km) szigeten például megkóstolhatja a helyi kapribogyót, amelyről a sziget a nevét kapta.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, légkondicionált szobában lesz, amelyhez privát fürdőszoba tartozik. Minden szoba modern, stílusosan berendezett, semleges árnyalatúak. A szobákban természetesen WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

A classic szoba erkéllyel (18 m²) tengerre néző (de tengerre néző kilátás nélküli), egy kényelmes franciaággyal, LCD TV-vel, minibárral, széffel és íróasztallal van felszerelve. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító és piperecikkek találhatók. Természetesen saját erkéllyel rendelkezik.

A tengerre néző classic szoba alapvetően megegyezik az előző opcióval, mind méretben, mind felszereltségben (franciaágy, TV, minibár, széf, íróasztal, hajszárító, piperecikkek). Az egyetlen különbség, hogy a szoba ablakaiból és az erkélyről közvetlen kilátás nyílik a tengerre.

A superior szoba (22 m²) a classic szobákhoz képest egy kanapéággyal is fel van szerelve, amely pótágyként használható gyermekek vagy egy harmadik személy számára. A szobához erkély (nem tengerre néző), íróasztal, TV, minibár, széf és zuhanyzós fürdőszoba, hajszárítóval és piperecikkekkel tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában a kellemes La Belle Vie étterem és bár várja a vendégeket, amely beltéri és kültéri rézleggel is rendelkezik. Az ellátás finom büféreggelit és svédasztalos vacsorát tartalmaz. A nap folyamán harapnivalókat, kávét, desszertet vagy koktélokat is fogyaszthat, miközben élvezheti a tengerre nyíló kilátást. Este élőzenés rendezvényeket is tartanak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szabadtéri medence, korlátlanul áll rendelkezésre a fürdőzéshez. A napozóágyak a medence körül és a tengerre néző bárban találhatók.

Hotel Villa Arausana & Antonina ****

Hotel Villa Arausana & Antonina ****

Grgura Ninskog 6-8 , Vodice
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Rudan D.O.O. Cégjegyzékszám: MB00699837


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 7 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
2,4 km
Aquapark
11 km