Engedjen a varázslatos tengerparti vakáció ígéretének a népszerű Horvátországban. Közép-Dalmáciában található a Hotel Labineca ***, amely otthonos szobákat, all inclusive ellátást, animációs programokat és szabadtéri medencét kínál. Ráadásul szó szerint csak néhány lépésre található a szálloda a tengertől!

A szálláshelyről

A Hotel Labineca ***közvetlenül a tengerparton található Gradac városában, a Makarska Riviéra legdélebbi részén. A parti sétányon és Makarska leghosszabb kavicsos tengerpartján fekvő szálloda ideális a tökéletes nyári vakációhoz. A környéken számos kerékpárút található. A hegymászás szerelmesei kipróbálhatják erejüket az ideális mászási feltételekkel rendelkező sziklák egyikén. Fedezze fel a Biokovo Nemzeti Parkot Horvátország legmagasabb hegycsúcsával, a Sveti Jureval (40 km). A közeli Hvarra, Bracra vagy a Pejlešac-félszigetre hajókirándulást is tehet.

Hol fogok aludni?

Szállása Comfort kétágyas szobában lesz, erkéllyel és tengerre néző kilátással. A king-size ágy mellett légkondicionáló, WiFi kapcsolat, műholdas TV, minibár és telefon is található a szobában, továbbá saját fürdőszoba is, káddal és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda terasszal rendelkező étterme bőséges svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát kínál. A változatos étlapon helyi és nemzetközi ételek egyaránt megtalálhatók. Az All Inclusive bár alkoholos és alkoholmentes italokat, valamint délutáni snackeket és kávét kínál. Kedvenc koktélját a kellemes hangulatú Piano bárban, vagy a strand melletti Cream Caffe-ban is elfogyaszthatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A forró nyári napokon különösen nagy élmény csobbanni a tágas szabadtéri medencében. A medencében rendszeresen tartanak vízi aerobic órákat is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek felhőtlen szórakozásáról a gyerekklub és az animációs programok gondoskodnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodakomplexumhoz teniszpályák és multifunkcionális játszótér tartozik, amely strandröplabdához vagy tollaslabdához is alkalmas.

Hotel Labineca ***

Hotel Labineca ***

Jadranska 2 , Gradac
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Hoteli Jadran d.d. Cégjegyzékszám: 03036154


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj + 25 €/takarítás
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 10 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tengertől
100 m
Busz megálló
0,8 km