Utazzon el az Adria egyik legnaposabb szigetére, a Horvát Brač-szigetre és szálljon meg családjával vagy a barátokkal egy akár 6 fő befogadására is alkalmas mobilházban. A tengerpart csupán 30 méterre található és a Boutique Camping Bunja mindenről gondoskodik, ami csak egy nyaraláshoz szükséges. Élvezze a tágas teraszt, a saját konyhát és a két külön fürdőszoba kényelmét. Ha nem szeretne a tűzhely mellett tüsténkedni, ellátogathat a tengerparti éttermek egyikébe is. Ha pedig gyermekekkel érkezik, a kicsik a kemping területén számos játszótéren szórakozhatnak. De még akkor is van egy jó hírünk, ha kiskedvencét viszi magával a nyaralásra, hiszen a kempingben még egy kutyás strand is található.

A szálláshelyről

A Boutique Camping Bunja a horvát Brac-sziget partján, Supetar közelében található. Elhelyezkedésének köszönhetően csodálatos kilátás nyílik az azúrkék tengerre, és a szemközti Split történelmi városának partjaira. Brac szigete az Adriai-tenger egyik legnaposabb helyeként ismert, mivel évente körülbelül 2600 óra a napsütéses órák száma, így szinte állandóan garantált a csodálatos strandidő.

A legközelebbi város, Supetar (2,5 km) egyben a sziget legnagyobb városa is. Különösen a történelem kedvelőinek fog tetszeni, hiszen itt lépten-nyomon fantasztikus mozaikokkal kirakott római kori épületek romjaival találkozhatnak. Emellett a sziget másik büszkesége a 18. századi Marijinog Navještenja Kolostor és a Petrinović család mauzóleuma is. A sziget másik oldalán található Bol (36,4 km), amely a sziget legrégebbi települése. Itt meglátogathatja az Adria egyik legszebb strandját, a Zlatni rat strandot, illetve megmászhatja az adriai szigetek legmagasabb csúcsát, a Vidova-csúcsot is. Nyaralása alatt a szigeten kalandozva érdemes meglátogatnia Milna (18,8 km) és Sutivan (9 km) halászfalvakat is.

Supetarból körülbelül egy óra kompútra található Split (21,5 km), a horvát tengerpart legnagyobb városa, amelynek meglátogatása egyetlen Horvát nyaralásból sem hiányozhat. A város többek között a történelmi és kulturális műemlékek rendkívüli gazdagságáról híres. Látogatása során megtekintheti például a Diocletianus palotát, a Szt. Domnius katedrálist, vagy a Jupiter templomot. Sétáljon végig a gyönyörű Riva sétányon, és álljon meg a Prokurative téren amelyet csodás vörös homlokzatú neoreneszánsz épületek vesznek körül. A művészet kedvelőinek a Meštrović Galéria és a Képzőművészeti Galéria meglátogatását is ajánljuk.

Strandok és tengerpart

A kemping mellett egy 500 m hosszú kavicsos strand található, ahol a kristálytiszta tengerben élvezheti a fürdőzést. A strandon egy étterem és egy strandbár mellett öltözőfülkék, zuhanyzók és illemhelyek is találhatók. Napozóágyat, napernyőt, kajakot és egyéb felszerelést bérelhet. A strandon kutyák számára kialakított terület is található, ahol egész nap élvezhetik a tengerben töltött napot.

A közeli Supetar üdülőhelyen is számos gyönyörű strand található. A legnépszerűbbek közé tartozik a homokos Banj (3 km), amelyet a tenger tisztaságáért Fehér Zászlóval is kitüntették. A strand számos vízi látványossággal is lenyűgözi majd az idelátogatókat. Ha a homokos tengerparton való pihenés vonzza, irány a Lovrecina-öböl (10,9 km), ahol kávézót, éttermet és egy szamáristállót talál közvetlenül a strand mellett, amely nem csak a gyerekeket izgatja majd.

Hol fogok aludni?

A Bunja mobilházak egy igazi egzotikus üdülőhely hangulatát hordozzák. Minden házban (32 m²) egy felszerelt, modern konyha várja, melyben felszerelései között hűtő-fagyasztó, főzőlap, kávéfőző, vízforraló, edények találhatóak. A mobilházhoz egy tágas terasz (24 m²) is tartozik, ahol kényelmesen leülhet az ételeket elfogyasztani, vagy beszélgetni.

A házban továbbá egy franciaágyas hálószoba, egy kétágyas hálószoba és egy kanapéval ellátott nappali is a kényelmét szolgálja. A kihúzott kanapán további 2 személy kényelmesen elfér. Az így akár 6 személy befogadására alkalmas mobilház emellett olyan további kényelmi funkciókat is kínál, mint például a két különálló fürdőszoba, melynek köszönhetően 6 fő számára is elkerülhető a sorbanállás. A nyári melegben kényelméről légkondicionáló gondoskodik, és ágyneművel, illetve törölközőkkel sem kell készülnie. A mobilházban a WiFi kapcsolat is elérhető.

  • A Standard mobilházak a tengerpartól számított első, vagy második sorban találhatóak (max. 40 m-re a tengerparttól). Ha ezt a szállástípust választja, közel lesz a medence, a játszótér és a kavicsos strand strandbárral. Épp ezért elsősorban gyermekes családok és olyan vendégek számára ajánljuk, akik szeretnek aktívan nyaralni.

  • A Prémium mobilházak a kemping legcsendesebb részén találhatók. Távolabb esnek az étteremtől, így tökéletes nyugalomban lehet része. A házak közvetlenül a tengerparton vannak, így teraszukról gyönyörű kilátás nyílik a sós habokra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A mobilházak teljesen felszerelt konyhájában bármikor elkészítheti kedvenc fogásait. Ha azonban nem szeretne a konyhában tüsténkedni, a Bunja nevű strandbár és étterem csodás mediterrán fogásokkal várja Önt. Az étterem étlapja változatos, a hús- és halkülönlegességek mellett vegetáriánus ételeket is talál a kínálatban. Élvezze itt a naplementét egy pohár bor vagy a kedvenc koktélja társaságában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kemping területén egy 500 m hosszú kavicsos strand húzódik, ahol kedvére mártózhat a kristálytiszta tengerben. Az étterem és a strandbár mellett a parton öltözőfülkék, zuhanyzók és mosdók is találhatóak. Lehetősége van napozóágy, napernyő, tengeri kajak és egyéb sportfelszerelések bérlésére is. A strandon a kutyák számára külön partszakasz is található, ahol kedvükre játszhatnak a tengerben. Ha gyermeke nem barátkozott még meg a sós habokkal, akkor sem kell aggódnia, hiszen egy fűtött édesvízi medence (30 m²) is található a kemping területén, amelyet napozóágyak és napernyők vesznek körül. Ha ipedig igazán szeretne feltöltődni a nyaralása során, kényeztesse magát egy kültéri relaxáló masszázzsal a tengerparton.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A medence és a strandbár között egy kültéri játszótér is található, mászókákkal és hintákkal. A tengerben pedig, a strand közelében, felfújható vízi csúszdák és vízi játékok is szórakoztatják a kis vendégeket. A kempingben felár ellenében lehetősége van kiságy vagy etetőszék bérlésére is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kemping közös helyiségében a mosókonyha, zuhanyzók és mosdók állnak a vendégek rendelkezésére. Itt is gondoltak a legkisebbekre, hiszen egy speciális gyermekrészleg (pelenkázóasztal, baba WC-ülőke, fürdőkád) is elérhető, illetve itt található egy akadálymentesített fürdőszoba is.

Boutique Camping Bunja

Boutique Camping Bunja

Malačnica 60 , Supetar, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
KAMP BUNJA D.O.O. Cégjegyzékszám: MBS060362343


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 21:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,5 km
Távolság a tengertől
30 m
Busz megálló
2,3 km
Aquapark
4,1 km