Irány Pag szigete és tapasztalja meg a tökéletes horvátországi vakációt a Villa Lana apartmanban, amely mindössze 250 méterre található a tengerparttól. Modern, légkondicionált apartman, teljesen felszerelt konyha, gyönyörű terasz kényelmes ülősarokkal és egy szabadtéri medence várja a kikapcsolódásra és pihenésre vágyókat.

A szálláshelyről

A Villa Lana Pag szigetén, a horvátországi Kustići faluban található. Pag Horvátország 5. legnagyobb szigete, amely egyben az egyik legnépszerűbb hely is az Adrián. Élvezze a napsütést, a gyönyörű kavicsos és homokos strandokat, a tiszta tengert és a nagyszerű gasztronómiát. Látogasson el a Gligora sajtüzembe (13,9 km), és kóstolja meg a nemzetközi versenyeken díjazott eredeti pagi sajtot.

A legközelebbi strand mindössze 250 m-re található, de a sziget más népszerű strandjait is felfedezheti, mint például a Veli Žal strandot (1,8 km), amelyet tiszta környezetéért kék zászlóval is kitüntettek, vagy a legendás Zrće festival strandot (6,2 km), amely véget nem érő partijairól híres, de napközben a tenger fokozatos mélyülése miatt kiváló lehet családosok számára is.

Kiránduljon egyet a Zubovici halászfaluhoz, vagy tegyen egy túrát a Kozje Berdo túraútvonalon (1,6 km), vagy hódítsa meg a sziget legmagasabb pontját - a Szent Vid csúcsot (17,2 km). Meglátogathatja az UNESCO-listán szereplő Pagi csipkegalériát (23,7 km), a Lun-félszigetet (25,6 km) az évszázados olajfaligetével vagy a Só Múzeumot (25,4 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, tágas, akár 6 fő befogadására is alkalmas apartmanban lesz, amely egy új, privát fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, WiFi kapcsolattal, valamint egy teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A hab a tortán az erkély vagy a terasz, ahonnan gyönyörű kilátásban lesz része.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyhasarok várja, modern eszközökkel, így bármikor elkészítheti családja, vagy barátai kedvenc ételeit. Ha nincs kedve a konyhában tüsténkedni, akkor a környék éttermeit is felfedezheti, ahol megismerkedhet a helyi ízekkel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az apartman szó szerint csupán pár lépésre lesz a tengerparttól, de ha nincs kedve kimozdulni, akkor csobbanhat a szabadtéri medencében is amely mindig rendelkezésre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Este pihenhet a kényelmes ülőhelyekkel felszerelt teraszon a gyönyörű kertben.

Villa Lana

Villa Lana

2 Put Porta , Kustići, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
CMT potovalna agency d.o.o. Cégjegyzékszám: 1719041


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
100 m