Fedezze fel a Lengyel Beszkidek szépségeit. A Tropicana aquapark közelében található Vislow Resort hangulatos apartmanjai várják Önt és családját Wisła városában. Utalványunk az apartmanokhoz tartozó wellness részlegbe korlátlan belépést biztosít, ahol kipróbálhatja az úszómedencét, a pezsgőfürdőt és a szaunát. A szálláshely közvetlenül a Mała Zapora élővizes tó mellett található, valamint a szálloda saját kisebb élővizes taván és saját magánstranddal rendelkezik. Az ízletes félpanziós ellátás mellett a gyermekeket animációs programok is várják.

A szálláshelyről

A Vislow Resort a dél-lengyelországi Wisła városában található, a Visztula folyó festői völgyében. A Sziléziai régió tökéletsen alkalmas, egy aktív családi kikapcsolódásra, a Beszkidek (vagy Sárosi hegység) lábainál. A lélegzetelállítóan szép természet és a zavartalan nyugalom mellett, élvezze a 21. század kényelmét a modern erdőre néző apartmanok egyikében.

A Lengyel Beszkidek nagy részét (75%-át) erdők borítják, valamint számos túra és hegyi kerékpáros útvonal is átszövi. Meghódíthatja a közeli Brania Górát (10 km), amely a Sziléziai-Beszkidek második legmagasabb csúcsa, és amelynek tetején egy kilátótorony is áll. A népszerű kirándulóhelyek közé tartozik még, a közeli Czerniańskie-tó (2,5 km), a Gorny kastély (4 km) vagy a Malinowska-barlang (11 km) is. Ha szeretne valami újat tanulni, Wisła belvárosában ajánljuk például a Patika Múzeumot (4,7 km), az Ochorowiczówka villát, vagyis a Realizmus Műgikus Múzeumát (5 km), és a Beszkidek Múzeumot is.

Nem kell messzire mennie a vízi élményekért, a népszerű Tropicana Aquapark mindössze 6 km-re található a szállodától. Emellett Wisła városa egy híres téli sportparadicsom.

A hotel télen is jó választás, hiszen mindössze néhány száz méterre található sípályákon több mint 20 km hosszú pályarendszer várja a síelőket, valamint sífutó pályák is vannak a város környékén. A síterep a síugró sáncairól is híres. A közeli Szczyrkben (11 km) is található egy másik síterep.

Hol fogok aludni?

A Classic apartmanok 33-38 m²-esek, és 2 főszámára kényelmes szállást biztosítanak. A szobákhoz tartozik egy előszoba szekrénnyel, egy hálószoba kényelmes ággyal, egy saját fürdőszoba, valamint egy konyhasarok étkezőasztallal. A szobák felszereltségéhez WiFi-kapcsolat, LCD TV, hűtőszekrény, széf, tea- és kávészett, minibár, hajszárító és piperecikk-készlet is tartozik. A Classic apartmanokban pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

A Comfort apartmanok 38-46 m²-esek, és 2 főszámára tágas szállást biztosítanak. A szellős és elsötétíthető hálószobában biztosan jól fog aludni. A reggeli kávéját az étkezőben, a nappaliban vagy a teraszon is elfogyaszthatja, amely utóbbiról csodás kilátás nyílik a környező erdőkre. Természetesen az apartman részét képezi egy fürdőszoba és egy konyhasarok is. A szobák felszereltségéhez WiFi-kapcsolat, LCD TV, szekrény, hűtőszekrény, széf, tea- és kávészett, minibár, hajszárító és piperecikk-készlet is tartozik. A Comfort apartmanokban maximum két pótágy elhelyezésére van lehetőség.

A Deluxe apartmanok 49-53 m²-esek, és 2 fő részére luxus kényelmet biztosítanak. Az apartmaban konyha, étkező, hálószoba és nappali helyiség is van Ez utóbbiban egy hangszóró is helyet kapott, amelynek kipróbálhat akár az esti filmezések során is . A hálószobában egy 180x200-as franciaágyban pihenhet egy felfedezéssel teli nap után. Az apartman felszereltségéhez WiFi hozzáférés, LCD TV, hűtőszekrény, széf, tea- és kávészett, minibár, hajszárító és piperecikk-készlet is tartozik. A Deluxe apartmanokban maximum két pótágy elhelyezésére van lehetőség.

A Grand Suite apartmanok 63 m²-esek luxusélményt nyújtanak akár egy négytagú család számára is. Két különálló hálószoba biztosítja a tökéletes kényelmet és privátszférát. Élvezze a felejthetetlen családi pillanatokat a teraszos nappaliban. Az szállás részét képezi egy tágas fürdőszoba mosógéppel és egy étkezős konyha is. Az apartman felszereltséghez WiFi hozzáférés, LCD TV, hűtőszekrény, széf, tea- és kkávészett, minibár, hajszárító és piperecikk-készlet is tartozik. A Grand apartmanokban maximum két pótágyazásra elhelyezésére van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az itt töltött napjaihoz szükséges energia bevitelhez, a gazdag félpanziós ellátás járul hozzá a szálláshely modern étteremben, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre. Ha az időjárás engedi, reggelijét a teraszon is elfogyaszthatja. Ahogy az üdülő egészén, az építészek az étteremben is a természettel való harmóniára helyezték a hangsúlyt. Emellett az ételek elkészítéséhez, kizárólag kiváló minőségű helyi alapanyagokat használnak, és a szezonalitás is fontos szerepet játszik a kínálat összeállításában. Kiegészítő étkezéseket is lehetősége van az étterem speciális kínálatából rendelni.

Hol kapcsolódhatok ki?

A test és a lélek feltöltődéshez látogasson el a szálláshely wellness részlegébe. A beltéri medence, a relaxációs szoba, a szauna és a erdőre néző teraszon elhelyezett pezsgőfürdő, mind-mind az Ön kényelmét szolgálja. Ha még tökéletesebb ellazulásra vágyik, kényeztesse magát egy masszázzsal vagy spa kezeléssel is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Vislow Resort tökéletes helyszíne egy családi nyaralásnak a gyerekekkel. A recepción kölcsönözhet például babakádat, játszószőnyeget vagy akár játékokat is. A kis vendégeket egy beltéri játszószoba természetes anyagokból készült játékokkal, a wellness részlegben egy pancsoló medence, valamint egy kültéri játszótéris várja. A nagyobb gyermekek és felnőttek számára egy számítógépes játszószoba áll rendelkezésre. Az étteremben gyermekmenü is kérhető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az üdülőhely szívesen fogad négylábú kisállatokat. Felár ellenében fekhelyet, vizes tálkát, tápot és jutalomfalatokat is biztosítanak.

Vislow Resort

Vislow Resort

Czarne 3E , Wisła
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Vislow Resort Sp. Z o.o., Sp. K. Cégjegyzékszám: 386270683


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
95 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 25 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a tótól
50 m
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
6 km
Sípálya
1,2 km