Az Aries Hotel & Spa Wisła **** Lengyelország festői természeti környezetében található, kevesebb mint 2 km-re a Czerniańskie-tótól. Fedezze fel a környéket a számos közeli túraútvonalon és merüljön el a lengyel gasztronómiában, a gazdag félpanziós ellátásnak köszönhetően. A szálloda luxus wellness részlegében úszómedence, szaunák, pezsgőfürdők és egy fitnesz terem is várja Önt.

A szálláshelyről

A Hotel Aries Wisła **** a festői Wisła városában található Lengyelországban, amely "a Beszkidek gyöngye" néven is ismert. A szálloda épülete egykor egy legendás turistaház volt, gazdag múltjáról számos megőrzött emléktárgy és dekorációs elem is tanúskodik. A mindennapi élet gondjait könnyen maga mögött hagyhatja, hiszen a szállást egy csodás erdő veszi körül, ahol kellemes sétákat tehet és élvezheti a természet közelségét.

A szálloda a Wisła, a folyók királynőjének festői völgyében fekszik. A környékbeli látnivalók között szerepel a Gyógyszerészeti Múzeum (6 km), az Ochorowiczówka Mágikus Realizmus Múzeuma (4,2 km), a Beszkidek Múzeuma (5,2 km) és a Wisła-i Ökológiai Oktatási Központ (3 km).

A régiót számos kijelölt túraútvonal hálózza be, így biztonságosan, és csodás látnivalókkal tarkítva fedezheti fel a természetet. Érdemes ellátogatni például a Czerniańskie-tóhoz (2,5 km), a Górny-várhoz (3,5 km), a Rodła-vízeséshez (7 km) vagy a Malinowska-barlanghoz (11 km) is. A környező hegycsúcsok, mint a Smerekowiec (6,2 km), a Zielony Kopiec (9 km) vagy a Beraní hora (10 km) amely utóbbinak csúcsán még egy kilátótorony is áll, kalandra hívják a látogatókat.

Télen Wisła környékén a síelőket több mint 20 gondozott síterep várja. Ezen kívül a szálloda saját síbusszal is rendelkezik, amely segítségével eljuthat a Szczyrk (17 km), a Brenna (25 km) és a Ustron (12 km) síközpontokba. A sífutás szerelmesei itt felfedezhetik Lengyelország egyik legszebb sífutópályáit, a vízi élményeket keresőket pedig a Tropicana Aquapark (6,4 km) várja, amely egész évben nyitva tart.

Hol fogok aludni?

A szobák egyedi kialakítását a hagyományos helyi fafaragási stílusok és a Beszkidek természete ihlette. A belső tereket a fa, a kő és a visszafogott földszínek uralják. Egyik szoba sem egyforma, de ami mindegyikben közös az a funkcionalitás és a legmagasabb szintű kényelem.

A Premiere kétágyas szoba 20-25 m²-es, privát fürdőszobával rendelkezik, és gyönyörű kilátás nyílik belőle a vidékre. A szobák felszereltségéhez egy kényelmes ágy, hipoallergén párnákkal és takarókkal, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, TV, minibár, széf, valamint tea- és kávékészlet tartozik. A fürdőszobában hajszárító, kozmetikai készlet, papucs, törölköző és fürdőköpeny is található.

A Premiere Plus kétágyas szoba az A épületben 25-35 m²-es. A szobák felszereltségéhez egy kényelmes ágy, hipoallergén párnákkal és takarókkal, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, TV, minibár, széf, valamint tea- és kávékészlet tartozik. A fürdőszobában hajszárító, kozmetikai készlet, papucs, törölköző és fürdőköpeny is található.

Az Aries Suite lakosztály 41-51 m²-es, kényelmes és modern szállást kínál. Ez a luxuslakosztály egy hálószobából, egy nappaliból, egy WC-vel és káddal, vagy zuhanyzóval ellátott fürdőszobából és egy külön WC-ből áll. A legtöbb tágas lakosztályból lélegzetelállító kilátás nyílik a környező tájra. A nappaliban egy kanapéágy található, amely pótágyként használható. A felszereltséghez tartozik még egy kényelmes franciaágy hipoallergén párnákkal és takarókkal, légkondicionáló, WiFi hozzáférés, TV, minibár, széf, valamint tea- és kávéfőző. A fürdőszobában hajszárító, piperecikkek, papucs, törölköző és fürdőköpeny is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Polka éttermében a hagyományos lengyel konyha által inspirált modern fogásokat élvezheti. A helyi beszállítóktól származó legfinomabb alapanyagok felhasználásával készülő ételek nem csak az ízlelőbimbókat, hanem a szemeket is gyönyörködtetik.

Minden reggel ízletes büféreggeliben lesz része, amely hideg és meleg reggeli ételek változatos választékát kínálja. Napközben az állandó vagy szezonális menüből rendelhet, este pedig élvezheti a séf ajánlata alapján készült szervírozott vacsorát.

A szálloda kertjében, a csobogó patak mellett található csodaszép téli kert rendezvények szinte állandó helyszíne.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Beszkidek csodás erdejében lévő elhelyezkedésének köszönhetően az Aries Wisła Hotel **** tökéletes helyszínt biztosít a zavartalan pihenéshez. A gyönyörű természeti környezet mellett a modern Aries Spa segít a test és a lélek ellazulásában.

A wellness részleghez tartozik egy beltéri relaxációs medence és egy erdei terasz két kültéri pezsgőfürdővel, egy szaunavilág is többféle szaunával és merülőmedencével.

Ha egy kis kényeztetésre vágyik, masszázsok és szépségápolási kezelések széles választékát próbálhatja ki.

A mozgás szerelmeseit egy modern fitnesz terem is várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda ideális a családi kikapcsolódásra. A legkisebbeket egy játékokkal és könyvekkel teli játszószoba és egy kültéri játszótér is várja, hintával, homokozóval és kisházzal. A wellness részlegben is gondoltak a gyermekek igényeire.

Aries Hotel & Spa Wisła ****

Aries Hotel & Spa Wisła ****

Czarne 3 , Wisła
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Platan Hotels & Resorts Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 146029708


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5,5 km
Távolság a tótól
100 m
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
6,4 km
Sípálya
0,9 km