Ha ki szeretne szakadni a mindennapok nyüzsgéséből, látogasson el a lengyelországi Długopole Zdrój település gyógyfürdőjébe, ahol az év bármely szakában jól érezheti magát. Szálljon meg a Hotel Spa Medical Dwór Elizy *** szállodában és csobbanjon a medencébe, vagy lazítson a szaunában. A wellness részlegben kikapcsolódhat egy kellemes masszázs, vagy SPA kezelés során.

A Travelking által ellenőrizve

“"Nagyon jól éreztük magunkat, a lengyelországi hosszú hétvégénken, a Spa Medical Dwór Elizy *** szállodában. A szálloda elhelyezkedése hatalmas előny - mindössze 19 km-re van a cseh határtól, és gyönyörű zöld környezetben található, így mindenképp ajánlom a pihenésre és feltöltődésre vágyó természetbarátoknak. A pótágyazható szoba három vendégnek is elegendő helyet biztosított, ahonnan csodálatos kilátás nyílt a nagy fürdőparkra, ahová szívesen jártunk sétálni. A szálloda modern éttermében felszolgált svédasztalos reggeli és vacsora igazán ízletes és bőséges volt. A büfé során mindenki a saját ízlése szerint válogathatott az ínycsiklandozó ételekből. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson ide, különösen gyermekes családoknak. "” Teljes értékelés

Zuzana Košnerová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2023

A szálláshelyről

A Hotel Spa Medical Dwór Eliza *** , Lengyelország varázslatos Kladsko vidékén található. A régióba tett utazása során érdemes ellátogatnia a Miedzylesie kastélyhoz (14 km), valamint a Gorzanow kastélyhoz (17 km) is. Kiránduljon egyet a Wilczki vízesés (13 km) mesés környékén. A hoteltől kb 30 km-re található Kletno városa, ahol megtekintheti többek között a híres medvebarlangot és az uránbányát. A közeli Velká Deštná (22 km) hegycsúcsot akár gyalog, vagy kerékpárral is meghódíthatja, vagy ellátogathat a Sas-hegység legmagasabb csúcsához, amelyen egy kilátótorony is áll, melyből varázslatos panorámában lehet része.

Ha télen látogogat a régióba, a környék síközpontjai; a Biała Woda (20 km), a Zieleniec (27 km) és a Lądek-Zdrój (22 km) pályarendszerek csodás sportolási lehetőséget kínálnak.

Hol fogok aludni?

A 16 m²-es Standard szobák a kényelmes ágy mellett, LCD TV-vel, telefonnal, WiFi kapcsolattal és hűtőszekrénnyel is fel vannak szerelve. A vendégeknek egy privát fürdőszoba is rendelkezésükre áll. Ez a szobatípus nem pótágyazható, így itt a 2 felnőtten felül, csak egy 3 év alatti gyermek elhelyezésére van lehetőség, aki a szülőkkel együtt alszik.

A 26 m²-es Lux szobák kényelmes ágyakkal, egy kanapéval, két fotel és egy dohányzóasztallal vannak felszerelve. A szobákban LCD TV, telefon, WiFi kapcsolat és hűtőszekrény is található. A szobákhoz privát fürdőszoba is tartozik. A kanapéágy pótágyként használható, egy felnőtt vagy két 11 év alatti gyermek számára.

Az Apartmanok egy nappaliból, egy hálószobából és fürdőszobából állnak. A 28 m²-es nappaliban egy kanapéágy, két fotel, egy dohányzóasztal, LCD TV, telefon és hűtőszekrény található. A 16 m²-es hálószoba franciaággyal és éjjeliszekrénnyel van felszerelve és egy privát fürdőszoba és wifi-csatlakozás tartozik hozzá. A kanapéágy pótágyként használható, egy felnőtt vagy két 11 év alatti gyermek számára.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel a szálloda kellemes éttermében a büféreggeli gazdag kinálatából fogyaszthat. Napközben ízletes nemzetközi fogásokból válogathat az étlapról. Délután a szálloda kávézójában is elfogyaszthat egy finom kávét és mellé egy házi készítésű desszertet. A korai vacsora szintén svédasztalos formában kerül felszolgálásra.

Hol kapcsolódhatok ki?

Lazuljon el a hotel wellness részlegében, ahol egy kellemes kikapcsolódásban lehet része, kipróbálhatja a beltéri medencét, a finn szaunát, valamint a gőzfürdőt is. Emellett a SPA-ban különféle masszázsok, szépségkezelések is elérhetőek az egész család számára.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a kisgyermekkel érkező családosokra is gondolt. A személyzettől kérésre gyermekfelszerelést, például kiságyat, edényeket, pelenkázóasztalt vagy takarókat is kérhetnek a vendégek. A gyerekek szórakozásáról a játékterem, illetve a könyvtár is gondoskodik, ahol kedvenc gyermekkönyvek is megtalálhatóak. A kültéri játszótéren is felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak az apróságok. A különböző animációs programoknak köszönhetően pedig a legkisebbek sem fognak unatkozni. A SPA-ban kifejezetten gyermekeknek összeállított kezelések közül is választhat.

Hotel Spa Medical Dwór Elizy ***

Hotel Spa Medical Dwór Elizy ***

ul. Zdrojowa 22 , Długopole-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Nowy Dwór Elizy Sp.z o.o Cégjegyzékszám: 526777773


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 20 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Baby barát
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
15 km
Sífutás
9,3 km

Utazási tippek

Długopole Zdrój Gyógyfürdő Park

Długopole Zdrój Gyógyfürdő ParkUtazási tipp

Długopole Zdrój gyógyfürdő központjában egy érdekes park található, amely ideális egy csendes sétához. A parkot 2012-ben teljesen felújították. Itt különböző fafajtákat figyelhet meg, köztük nagyon öreg fákat is. Emellett kisebb tavak, kilátópontok és egy szökőkút is várja a látogatókat. Emellett egy szanatóriumok, amfiteátrum és egy fürdőház is található kávézóval a parkban.

Spalona sífutó állomás
Spalona sífutó állomás
Międzygórze
Międzygórze
Medve barlang
Medve barlang