Látogasson el a lengyelországi Duszniki-Zdrój településen található 3*-os Wellness & SPA Weronába, ahol teljes kikapcsolódásban lehet része hála a pezsgőfürdőnek, szaunának és gőzkabinnak. Utalványunknak köszönhetően kiváló félpanziós ellátás várja, amelyet egy gyönyörű étteremben szolgálnak fel, valamint egy masszázs, egy üveg bor és pezsgő is várja.

A szálláshelyről

A Hotel Wellness & SPA Werona *** a lengyel Duszniki-Zdrój település szívében található, amely Alsó-Sziléziában, a Cseh Köztársasággal közös határtól mindössze 6 km-re található. A helyi ásványvíz kellemes íze messze földön híressé tette a környéket, melynek jótékony hatásaival kényeztetheti magát.

A szállodát egy virágzó fürdőpark veszi körül egy éneklő szökőkúttal, ahol 1948 óta rendezik meg a híres Nemzetközi Chopin Klasszikus Zenei Fesztivált. Az akkor 16 éves Fryderyk Chopin 1826-ban itt gyógyult meg. Fontos építészeti emlék és a fürdőváros büszkesége a Chopin udvar (180 m), ahol a híres zeneszerző a gyógykezelése alatt koncerteket adott.

A helyi források gyógyvize segít a gyomor- és bélfekélyek, légzőszervi betegségek, meddőség és mozgásszervi megbetegedések kezelésében. A nyugodt környezet és a gyógyfürdő kezelései enyhülést hozhatnak a stressz okozta megbetegedéseken, valamint segítenek elfelejteni a mindennapi gondokat. Látogasson el az egyedülálló Papírmúzeumba (2 km). Egy másik érdekes turisztikai célpont a közeli Kudowa-Zdrójban (17,4 km) található, ahol az Eltűnő mesterségek színpada szintén megér egy látogatást. A helyi kis szabadtéri múzeumban olyan régi mesterségek emlékeit állítják ki, mint a szövés, a kovács mesterség és a fazekasság.

Duszniki-Zdrój környékén a békés vidéken túrázási, kerékpározási és hegymászási lehetőségek várják. A közelben található a Soví (50,5 km) és a Bystřice-hegység (24 km), amely a csehországi Sas-hegységgel szomszédos. Érdekes élményt jelenthet egy kirándulás a híres Szczeliniec Wielki Nemzeti Park (11,3 km) sziklalabirintusaihoz, masszívumaihoz és barlangjaihoz. Másszon fel egyenesen Közép-Európa legmagasabb homokkőcsúcsára, a 919 méter magasan fekvő Velká Hejšovina-ra (13,7 km).

Télen a közeli Zielenieci síközpont (10 km) felé vehetik az irányt a téli sport szerelmesei, amely Sas-hegység lengyel oldalán található, és 22 kilométernyi tökéletesen karbantartott, különböző nehézségű pályával várja. Kezdő és haladó síelők egyaránt élvezhetik majd itt a téli kikapcsolódást.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangszigetelt ablakokkal rendelkező, hangulatos, modern berendezésű Standard szobában (15 m²) lesz. A szoba felszereltségéhez egy kényelmes franciaágy vagy két különálló ágy, TV, WiFi kapcsolat, rádió, telefon, kávé- és teáskészlet, hűtőszekrény íróasztal és privát zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval tartozik.

A Deluxe szobában is ugyanez a felszereltség található, de egy erkéllyel és ülősarokkal is rendelkezik, amely tökéletes hely a pihenésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Werona étterem a friss helyi alapanyagokból készült ízletes lengyel, olasz és nemzetközi ételekkel kedveskedik a vendégeknek. Nagy hangsúlyt fektetnek nemcsak az ízekre, hanem a minőségi hozzávalókra is. A húsok kedvelői és a vegetáriánusok egyaránt megtalálják a kedvükre valót. Indítsa napját egy gazdag svédasztalos reggelivel. Napközben pedig próbálja ki a különlegességeket az étlapról. Este svédasztalos vagy felszolgált vacsora várja (a szabad helyek függvényében).

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnes-részlege gondoskodik teste és lelke feltöltődéséről, ahol finn és gőzkabin, úszómedence, valamint pezsgőfürdő várja. Emellett gyógy- és szépségápolási kezelések, köztük masszázsok és balneoterápia is várja a vendégeket.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebbekre is gondolt, kérésre biztosítanak gyermeke számára például kiságyat, fürdőkádat vagy etetőszéket. A játékszobában pedig rengeteg játék várja a kis vendégeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor próbálja ki a bowlingot, biliárdot és az asztaliteniszt, vagy ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor a szálloda fitnesztermébe is ellátogathat.

Wellness & SPA Werona ***

Wellness & SPA Werona ***

ul. Zielona 12a , Duszniki Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Wellness and Spa Werona S.C. Wioleta i Krzysztof Onyszczuk Cégjegyzékszám: 021035953


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
50 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
1,4 km
Sípálya
10 km
Sífutás
10 km

Utazási tippek