A teljesen felújított 3*-os Hotel Adalbert - Szent Tamás Ház már várja vendégeit! Üdüljön Esztergomban, a történelmi negyedben, a Bazilika és a Duna közelében. A csomagunkban félpanziós ellátást és éttermi kedvezményt is talál.

A szálláshelyről

A Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház Esztergom történelmi negyedében található, a Szent Adalbert Központ részeként, egy rövid sétára a Liszt Ferenc szobortól. A híres Esztergomi Bazilika (600 m) mindenképpen megér egy látogatást, ha itt tölti üdülését. A közelben található a Vadas Thermal fürdő (1,3 km) és a Nagyvillám sípálya Visegrádon (25 km). Budapest, 40 km-re található.

Hol fogok aludni?

A Superior kétágyas szoba (20 m²) kényelmes szállást kínál két személy számára. Világos színekkel, türkizkék elemekkel és modern bútorokkal van berendezve. A szobában két kényelmes ágy, egy műholdas LCD TV, WiFi kapcsolat, légkondicionáló, minibár vagy mini hűtőszekrény, valamint egy zuhanyzós, hajszárítóval ellátott fürdőszoba található.

A Superior apartman (30-35 m²) ideális választás lehet, ha gyermekkel utazik, mivel az apartmanban egy kanapé is található, amely pótágyként használható. Emellett sokkal tágasabb és a hálórészen kívül egy felszerelt konyhát (mikrohullámú sütő, vízforraló, edények), valamint egy étkezőasztalt is talál egy ülőgarnitúrával. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád található. Kérésre utazóágy is elhelyezhető a szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda saját reggeliztető étteremmel és lobby bárral/kávézóval rendelkezik. Mindössze 300 méterre található a szálláshely testvérintézménye az exkluzív Prímás Pince étterem, amely minden igényt kielégítő kiszolgálással és csodálatos ízekkel várja vendégeit.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermeksarok várja a legkisebbeket.


SZ20017419

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház

Batthyány Lajos u. 6. , Esztergom
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Szent Adalbert Központ Szálloda és Étterem Cégjegyzékszám: 0018615850


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
1 km