Irány a magyarországi Zalakaros város, és szálljon meg a Hotel Venus *** superior épületében, amely mindössze 400 méterre található a helyi fürdőtől. Várja a korlátlan belépést a római fürdőbe medencékkel, szaunákkal és pezsgőfürdővel, masszázsutalvánnyal és finom félpanzióval. 12 év alatti gyermekek ingyen tartózkodhatnak.

A szálláshelyről

A Hotel Venus *** superior szálloda a népszerű Zalakaros fürdővárosában található, mindössze pár lépésre a híres Zalakarosi Termálfürdőtől. A tökéletes kikapcsolódás és a vízi szórakozás mellett azonban megkóstolhatja a legjobb helyi alapanyagokból készült finom ételeket, valamint felfedezheti a környéket is számos kirándulás során.

A Zalakarosi Termálfürdő az egyik legnépszerűbb egész Magyarországon. A 12 hektáros területen fedett és szabadtéri részekből álló, hagyományos termálfürdőt, valamint fürdőt és vízi parkot is találunk, ahol rengeteg látnivaló várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Ha a pihentető nyaralást egy kirándulással szeretné még élvezetesebbé tenni, biztosan bőven lesz miből válogatnia. Egy kellemes séta a kijelölt túraútvonalon és ellátogathat a Kiátó Borozóhoz (2 km), Zalakaros egyik legkedveltebb kirándulóhelyéhez, amely a kilátó tövében található. Fedezze fel a mesés Kis-Balaton (12 km) környékét is, amelyet gyönyörű érintetlen természet vesz körül. Zalakarosi tartózkodása alatt nagy kár lenne kihagyni a magyar tenger, a Balaton (24 km) meglátogatását. A tó közelében lévő Hévíz (32 km) vagy Keszthely (33 km) városok is sok érdekes látnivalót kínálnak.

Az állatbarátoknak ajánljuk a Garabonciás Farm (3 km) vagy a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum (12 km) felfedezését is, amely utóbbi célja a magyarországi vízibivalyok génállományának megőrzése és az állatfaj bemutatása. A rezervátum területén él a legnagyobb magyarországi bivalypopuláció.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba (34 m²) légkondicionálóval (felár ellenében), WiFi kapcsolattal, TV-vel, széffel, telefonnal és minibárral van felszerelve. A szobához privát fürdőszoba is tartozik. Felár ellenében pedig erkélyes szoba is rendelkezésre áll.

A Családi szoba (48 m²) akár 4 fő befogadására is alkalmas, köszönhetően annak, hogy még további 2 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Felszereltségéhez légkondicionáló (térítés ellenében), WiFi kapcsolat, TV, széf, telefon és minibár tartozik. Ezenkívül privát fürdőszoba is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Házi készítésű ételekkel várják a vendégeket, amelyeket a szálloda éttermének szép környezetében fogyaszthatnak el. A reggelit és a vacsorát svédasztalos formában szolgálják fel. Az ételeket minőségi alapanyagokból készítik el, amelyek nagy részét helyi gazdálkodásból szerzik be.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyönyörű és modern wellness-részleggel rendelkezik. Fő különlegességei a 3 fedett és 1 szabadtéri medence. Ön melyiket választaná? A termál (36 °), élmény (28 ° C), szabadtéri (28 ° C), vagy inkább a hűtőmedencét (2 ° C)? A finn és infraszaunát se felejtse el kipróbálni! Továbbá gőzfürdő, szolárium, pezsgőfürdő és élményzuhany is található a wellness területén. A tökéletes kikacsolódás megkoronázásaként, válassza a 43 féle masszázs egyikét.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbekre egy gyereksarok is vár a "bababarát" minősítéssel büszkélkedő szállodában, ahol szükség esetén gyermekfelszerelést is biztosítanak, mint például kiságyat, pelenkázóasztalt, kádat, bilit vagy WC-ülőkét.


SZ19000728

Hotel Venus ***superior

Hotel Venus ***superior

Sport u.10 , Zalakaros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Zala-Kraft Kereskedelmi Kft. Cégjegyzékszám: 20-09-064144


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
6 900 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
1000 Ft/éj a szabadtéri, felügyelt parkolóban, vagy 2000 Ft/éj a mélygarázsban.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
0,8 km