Látogassa meg hazánk leghíresebb gyógytavát Hévízen. Válassza az itt töltött időre az Ágnes Hotel ***-be szóló utalványunkat büféreggelivel és korlátlan wellness használattal (úszómedence, pezsgőfürdő és szauna). A csomag kedvezményeket biztosít a masszázsokra, à la carte ételekre és a 3 órás belépőre a Hévízi Tófürdőbe.

A szálláshelyről

A Hévíz fürdővárosában található Ágnes Hotel *** ideális hely a teljeskörű kikapcsolódáshoz. A szálloda mindössze 800 m-re található a híres termál tótól és 300 m-re a városközponttól, így a legfontosabb látnivalókat csupán pár perc sétával elérheti.

A híres hévízi termáltó a világ legnagyobb fürdőzésre szánt termáltava, így joggal érdemelte ki az országos természeti műemlék státuszt. A tó ásványi és jótékonyan radioaktív vize mindig kellemesen meleg, nyáron eléri a 38 °C-ot, télen pedig nem csökken 25 °C alá. Számos gyógyhatása ismert, különösen idegrendszeri vagy mozgásszervi problémák esetén segít.

Ha belsőleg is szeretné alkalmazni a gyógyító kezelést, menjen el a Rakóczi utcai gyógyvizes ivókúthoz (700 m). Kulináris élvezetekért a Termelői Piacra (700 m) érdemes ellátogatni, ahol a legfinomabb helyi finomságokat kóstolhatja meg. Egy pohár italért pedig az Egregy városrészt (2,1 km) érdemes felkeresni, amely szőlőültetvényeiről és borkóstolóiról ismert

Ha nem ijed meg egy kis kirándulástól akkor fedezze fel mit kínál a világhírű Balaton (9 km), vagy az olyan közeli városok, mint például a Keszthely (8,6 km), ahol a Festetics-kastély, a Marcipánmúzeum, a Játékmúzeum vagy a Cadillac autók múzeumának kiállításait tekintheti meg. A a helyi kikötőben hajóra is szállhat, ami például a Tihanyi-félszigetre (66 km) szállítja el, ahol gyönyörű természetével minden turistát elbűvöl.

Hol fogok aludni?

Szállását a következő lehetőségek közül választhatja ki:

  • A kétágyas Stúdió szoba 24 m² alapterületű, és kertre néző erkéllyel rendelkezik. A szobában zuhanyzóval ellátott saját fürdőszoba és egy jól felszerelt kis konyha (mikrohullámú sütő, tűzhely, vízforraló és hűtőszekrény) is található. A vendégek kényelméről ezen kívül a franciaágy, a TV, a telefon, és a széf gondoskodik. És a WiFi kapcsolat sem maradhat el, valamint pótágy is elhelyezhető.

  • Az Apartman egy nappaliból és egy külön hálószobából áll, így remek választás lehet, ha családjával vagy akár barátaival érkezik. A nappalihoz tartozik egy konyhasarok ami rendelkezik a legfontosabb eszközökkel (főzőlap, vízforraló, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő) és itt található egy összecsukható kanapé, amely pótágyként szolgálhat legfeljebb 2 fő részére. A hálószobát franciaággyal, saját fürdőszobával, TV-vel, széffel és WiFi kapcsolattal szerelték fel. Az apartmannak erkélye viszont nincs.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában minden reggel bőséges büféreggeli várja Önt sós, édes, hideg és meleg ételek széles választékával. Az ebédet és vacsorát közvetlenül a Stúdióban vagy Apartmanban készítheti el a teljesen felszerelt konyhának köszönhetően, de sétatávolságon belül található számos olyan pozitív értékelésű étterem is, mint például a Vinárna Borozó (850 m), a Platán étterem (1,4 km) vagy a La Montanara Pizzéria (350 m).

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében számos relaxációs lehetőség várja Önt, mint például beltéri medence, pezsgőfürdő, szauna, sókamra és wellness kezelések széles választéka. Érdemes PI vízterápiát is igénybe vennie az itt tartózkodása alatt, hiszen a PI-víz hasonló az élő szervezetekben található vízhez, ez segíti a hidratációt és jótékony hatással van az egészségre is.


SZ19000391 - Hotel

Ágnes Hotel ***

Ágnes Hotel ***

Honvéd utca 7 , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Bisamon KFT Cégjegyzékszám: 01-09-992735


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 800 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
0,8 km
Busz megálló
0,8 km