Hamburgerrajongók figyelem! Különleges gasztro élményt kínálunk a Balaton melletti zalaszentgróti BetyárJó falatozóban. A Hamburger Box egy választható főételt, köretet, italt és desszertet tartalmaz.

Szívesen próbál ki különleges kulináris élményeket? Akkor mindenképpen látogasson el egy Hamburger Box-ra a Balaton melletti Zalaszentgrót városába, a népszerű BetyárJó falatozóba. A modern, stílusos fabútorokkal berendezett étteremben igazi otthonos környezetben találhatja magát. Nyáron a kellemes kerti helyiségben étkezhet.

Házi készítésű, jellegzetes magyaros ízvilágú hamburgerek várják. A Hamburger box tartalmaz egy választható főételt, egy köretet, egy italt és természetesen egy desszertet is. A klasszikus marhahúsos hamburgert, a könnyebb csirkés, halas változatot, vagy a sertéshúst, akár a tépett tarját kedveli?

Bármelyik lehetőséget is választja, garantált a fantasztikus ízvilág. Köretként hasábburgonyát és salátát is választhat, italként pedig egy kézműves sört vagy helyi termelői limonádét fogyaszthat. A desszert meglepetés, de garantáltan kellemes lezárása lesz egy kivételes gourmet élménynek.

Ha bármilyen ételallergiája vagy diétás igénye van, kérjük tájékoztassa a személyzetet, hiszen az étterem biztosít vegán, gluténmentes vagy laktózmentes ételeket is.

Étterem nyitvatartási ideje:

  • H - Cs: 8:30 - 20:30
  • P - Sz: 8:30 - 22:00
  • V: Zárva