A Főnix Club & Wellness Hévíz *** hangulatos apartmanjaiban bőséges büféreggeli, üdvözlőital és harapnivalók, korlátlan belépés a szálloda wellness-részlegébe és termáltó belépő kedvezmény várja. A világhírű Hévízi Tófürdő a szállodától mindössze 15 perces sétával elérhető. Még a legkimerültebben érkező vendégek is teljesen frissen és feltöltődve indulhatnak haza az itt töltött pihenésük után.

A szálláshelyről

A Főnix Club & Wellness Hévíz *** egy csendes lakónegyedben található, mindössze 15 perc sétára a híres Hévízi termáltótól. A város a világ legnagyobb biológiailag aktív természetes termálfürdőjéről ismert. Egy festői szépségű sétányon keresztül juthat el a történelmi központba, termelői piacokkal. A környező természet és a Balaton (6 km) szépségeit számos jelzett túraútvonalon tett kirándulások alkalmával fedezheti fel. A közeli települések egyike Keszthely (5 km), ahol a gyönyörű Festetics kastélyon túl érdekes múzeumok várják a látogatókat.

Hol fogok aludni?

Szállása Apartmanban lesz, a szálloda két épületének egyikében. A legtöbb apartman erkéllyel rendelkezik. Minden apartmanban található hálószoba, nappali pótággyal és saját fürdőszoba. Néhány apartman konyhával is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda teraszal rendelkező éttermében a magyar és a nemzetközi konyha különlegességeivel várják és a helyi borok széles választékával. A reggelit svédasztalos formában szolgálják fel. Ha napközben megéhezne az étteremben á la carte finomságokból választhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha tökéletes pihenésre vágyik, a szállodai wellnessben számos lehetőséget talál erre. Mit szólna egy fedett medencéhez panorámás kilátással egész Hévízre és környékére? Ha ez nem lenne elég pezsgőfürdőt és egy finn szaunát is talál a wellness részlegben. Ha pedig éppen egy masszázs esne jól, széles kínálatból választhat.


PA19002293

Főnix Club & Wellness Hévíz ***

Főnix Club & Wellness Hévíz ***

Dr. Babócsay utca 54. , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Zobeszida Kft.​ Cégjegyzékszám: 20-09-075400


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
6 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Távolság a tótól
3 km
Busz megálló
0,6 km