Irány Budapest! Szálljon meg a Nyugati pályaudvar közelében, a Marmara Hotel ****-ben, amely svédasztalos reggelit, 1 üveg fehérbor bekészítést, késői kijelentkezést és egy 12 éven aluli gyermek számára ingyenes szállást kínál. A hotelből gyalogosan felfedezheti a belvárost, csak egy pár lépésre található például a Margit híd és a Parlament épülete.

A szálláshelyről

A keleti stílusú Marmara Hotel Budapest ****, Budapest belvárosában található, a Nyugati pályaudvar, a metróállomás és a Nagykörút közelében. Ennek köszönhetően csak egy rövid sétával elérhető az Állami Operaház, a Bazilika és a Lánchíd. Látogasson el az Olimpia Parkba vagy a Westend bevásárlóközpontba is.

Városnézés közben ne hagyja ki a Parlament épületét (800 m) és a Budai-várat (3,6 km), a magyar királyok egykori székhelyét, amely az UNESCO világörökség része. Hódítsa meg a Halászbástyát (3,1 km) is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Ha a leghíresebb látnivalókat más szemszögből szeretné látni, próbálja ki a vezetett dunai sétahajózást. Különösen este hangulatos, amikor az összes történelmi épület gyönyörűen ki van világítva, így egy igazán varázslatos és felejthetetlen élményben lesz része.

Fedezze fel a híres helyi piacokat is, különösen a Nagybani piacot (2,9 km), egy 1896-ban épült gyönyörű épületben, ahol hagyományos magyar ételeket kóstolhat, fűszereket és egyéb finomságokat vásárolhat. Menjen át a Lánchídon (4,6km), amelyet óriási kőoroszlánok őriznek, és töltődjön fel a Margitsziget (2,3km) zöld övezetében.

Gyerekekkel látogasson el a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, amely 2,5 km-re található. Ezt az állatkertet 1866-ban nyitották meg, így ez a világ egyik legrégebbi állatkertje. Érdekesség, hogy ugyanazok a termálforrások, amelyek Budapest leghíresebb gyógyfürdőjének medencéit táplálják, a vízilovak elkerített területét is vízzel látják el, amely állítólag hasonló a vízilovak természetes afrikai élőhelyének vizéhez.

Hol fogok aludni?

Szállása a hotel 98 kényelmes szobájának egyikében lesz.

A Standard szobákban (20 m²) két különálló ágy vagy egy franciaágy kapott helyet és TV-vel, WiFi kapcsolattal, széffel, légkondicionálóval, minibárral és privát zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A szobák az utcára vagy az átriumos teraszra néznek.

A Superior szobák felszereltsége megegyezik a Standard szobákéval, de tágasabbak (24 m²), valamint egy pótágy/kiságy elhelyezésére is van bennük lehetőség, továbbá tartozik hozzájuk egy erkély ülősarokkal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nap indításaképpen kiadós büféreggeli (07:00 - 10:00) várja, amelyet az elegáns étteremben fogyaszthat el. Válogasson a friss sajtok, felvágottak, gabonafélék, gyümölcsök és zöldségek és egyéb reggeli finomságok közül. Kérésre speciális étrendi igényeknek (pl. gluténmentes) megfelelő ételeket is összeállítanak. A szállodában egy lobbibár is található, ahol kávét, teát vagy koktélt is szívesen készítenek Önnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodának nincs saját wellness-részlege, de mivel Budapest központjában található, így könnyen elérheti a közeli termálfürdőket. A leghíresebb - a Széchenyi Gyógyfürdő, amely egyben Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma is. Itt 3 szabadtéri és 15 fedett medencét is talál, amelyeket két termálforrás táplál. Ha további kényeztetésre vágyna, próbálja ki a szaunákat, a gőzkabint, aquafitneszt, masszázsokat és az egyéb feltöltő kezeléseket is.


SZ19000706 - Szálloda

Marmara Hotel Budapest ****

Marmara Hotel Budapest ****

Nagy Ignác street 21. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
ERMAR Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-880088


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
19 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 25 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,7 km