Pihenjen most hétvégén

Az utolsó pillanatban döntötte el, hogy utazna a hétvégén? Ne aggódjon, hiszen a még foglalható szállásaink között biztosan megtalálja a megfelelőt. Már készülődhet is a fantasztikus félpanziós vagy reggelis ellátásra, csobbanásra a medencében, és a környező szépséges nevezetességek felfedezésére.

Vessen egy pillantást azokra a szállásokra is, ahova jövő hétvégén, vagy 3 héten belül utazhat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 503 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető