Legyen nagyszerű pihenésben része Szlovéniában a 4*-os Hotel Bioterme-ben. A szállodában hangulatos szobákkal, ízletes félpanziós ellátással, animációs programokkal és termál aquapark belépővel várják a vendégeket. A Bioterme Thermal Water Parkban összesen 2000 m² területen 10 medencében lazíthat.

A szálláshelyről

A Hotel Bioterme ****Mala Nedelja festői településén található, és tökéletes példája az úgynevezett zöld turizmusnak, amely az ökológiai szemlélet és a kiváló szálláshely-szolgáltatások kombinációján alapul.

A gyönyörű szlovén tájat számos túra- és kerékpárútvonalon lehet felfedezni. A környék népszerű kirándulóhelyei közé tartozik a Branek kastély (7 km) és a Gomila kilátó (4 km). A közeli Gajšov-tó (7 km) Szlovénia legnagyobb és halakban leggazdagabb tava, így a horgászat szerelmeseinek itt tökéletes kikapcsolódásban lehet része. A legrégebbi szlovén város Ptuj (20 km), amelyet a kelták alapítottak, és római kori leleteket őriz, szintén megér egy látogatást. A műemlékek mellett Ptuj borospincéiről és fürdőjéről is híres.

Hol fogok aludni?

A szállodai szobák a természetes anyagok felhasználásának köszönhetően környezettudatosan berendezettek. Szállása egy kétágyas, saját fürdőszobával rendelkező szobában lesz, tömörfa padlóval és káros anyag mentes organikus színekkel festett falakkal. Az ágynemű és egyéb anyagok is természetesek. A szobákban WiFi kapcsolat is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében svédasztalos félpanziós ellátás elérhető, mely főként biotermesztésű alapanyagokból készült egészséges ételekből áll. A reggelinél és vacsoránál a hagyományos szlovén és mediterrán konyha legjobbjai, valamint kifinomult, pompás specialitások várják. Ha kivételes gasztronómiai élményre vágyik, rendelje meg valamelyik à la carte különlegességet. A kiváló fogásokat remekül egészítik ki a Prlekija régió neves helyi borai.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyári szezonban egy 100 m²-es szabadtéri medencében csobbanhat. A szaunázás szerelmesei 4 féle szauna közül választhatnak: finn, infra, gyógynövényes és gőzszauna. A lazítást egy modern relaxációs terület biztosítja. A pihenést masszázzsal és szépségápolási kezelésekkel teheti tökéletessé. A hotelben az ajurvédikus wellness élményét is megtapasztalhatja. A szállodakomplexumhoz tartozik a Bioterme Thermal Water Park, amely nyáron 2000 m² kültéri és beltéri területen 10 medencével, 29-35 °C hőmérsékletű termálvízzel várja a kikapcsolódni vágyókat. A téli időszakban a fedett és szabadtéri medencék, összesen 800 m² vízfelülettel üzemelnek. Ha egy kis mozgásra vágyik, látogassa meg a jól felszerelt szállodai fitnesztermet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Hotel Bioterme **** büszke a Slovenia Green Accommodation tanúsítványára. A tanúsítvány garantálja a fenntartható elveken alapuló szállodai szolgáltatásokat.

Hotel Bioterme ****

Hotel Bioterme ****

Moravci v Slovenskih Goricah 34/b , Mala Nedelja
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
SEGRAP D.O.O. Cégjegyzékszám: 5072182000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
7 km
Aquapark
10 m

Utazási tippek

Goričko Nemzeti Park

Goričko Nemzeti ParkUtazási tipp

A szlovéniai Goričko Nemzeti Park a termékeny szőlőültetvényekkel, olajfaligetekkel, mezőkkel és kis gazdaságokkal teli dombos tájáról ismert. Az Alpok és a Kárpát-medence határán fekszik. A park területe három ország területét foglalja magában. Szlovénián kívül a szomszédos Ausztria és Magyarország vidékei is beletartoznak. A három ország együttesen számos veszélyeztetett növény- és állatfajt, különösen madarakat véd.

Mit érdemes megnézni a Goričko Nemzeti Parkban?

  • Nega-tó
  • Mura River
  • Felsőlendvai vár - Szlovénia legnagyobb vára
További információ
Felsőlendvai vár
Felsőlendvai vár
Muraszombati vár
Muraszombati vár
Bakonaki-tó
Bakonaki-tó