Szállások online foglalással

Vásároljon nálunk online foglalásos szállást és megtakarít egy csomó időt telefonálgatással, vagy e-mailezéssel, még a szálloda megerősítésére sem kell várnia. A szállást önállóan és azonnal lefoglalhatja pár kattintással. A foglalás sosem volt ennyire egyszerű, ugye?

Ajánlatok betöltése...

Összesen 545 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat az ikonikus Hotel Patria **** szállodában, ahol kiváló félpanziós ellátásban részesültünk a Sunny étteremben. Kiemelném a nagyon barátságos és segítőkész személyzetet is. Teljesen ellazulhattunk a wellness-részlegben, ahol rengeteg lehetőség van a pihenni vágyóknak például egy kemény túrázós nap után. Felejthetetlen élmény volt számomra a szállás egyedülálló elhelyezkedése, amely közvetlenül a gyönyörű Csorba-tó mellett található, így ez a hely ideális kiindulópont lehet a túrázók és a síelők számára.”

Lukáš Fecko
Lukáš Fecko
Informatikai csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Ne féljen megkönnyíteni az életét és foglaljon szállást online, csupán pár kattintással. Felejtse el a problémás telefonálást, a vég nélküli levelezést és a szálloda visszaigazolására való stresszes várakozást. A szállásfoglalás még soha nem volt ilyen egyszerű!