Kapcsolódjon ki velünk az Alacsony-Tátrában, Szlovákia egyik leghíresebb üdülőhelyén, a Björnson Tree Houses fényűző kunyhójának egyikében. A szálláson kívül bőséges reggelik, vacsorák és a finn szaunával, illetve romantikus finn kádakkal felszerelt wellness korlátlan használata várja vendégeinket. Mi több, gyermekét 10 éves korig pótágyon és félpanziós ellátással ingyenesen el is szállásoljuk.

A szálláshelyről

Az Eko-šport Resort Björnson és a hozzá tartozó Björnson Tree Houses a Déményfalvi-völgy fantasztikus környezetében épült, Szlovákia egyik leghíresebb üdülőhelyekén. A Björnson Hotel, amelyet egy híres norvég író után neveztek el és a szálláshely épületegyüttese egy központi épületből, valamint számos luxus-kunyhóból áll.

A hotel közvetlen közelében található a Janá-Chopok pályarendszer 44,5 kilométernyi csodásan gondozott lejtővel és 18 modern felvonóval. A pályarendszeren besíelheti a Chopok-csúcs északi és déli oldalát is. A hegytetőről csodás kilátásban lehet része és a pályarendszeren számos kék, piros, illetve fekete pályát is talál, így a kezdőktől a haladókig mindenki jól érezheti magát.

A környéken ellátogathat a Verbici-tóhoz (6 km), amelyet a Déményfalvi-völgy tanösvényén közelíthet meg, vagy megmászhatja Deres (kb. 6 óra), esetleg a Chopok (kb. 8,5 óra) hegycsúcsokat egy kellemes túra keretén belül. Amennyiben fürdőzni, vagy csak egyszerűen pihenni támadna kedve, úgy látogassa meg a Szentmáriai-víztározót (18 km). Természetesen ne feledkezzen el a környék híres barlangjairól sem (Déményfalvi Szabadság-barlang és a Dobsinai vagy a Deményfalvi-jégbarlang), amelyek a szállodától 7-9 km-re találhatóak.

A szállodától 20 km-re fekvő Liptószentmiklóson több kultúrális intézményt is meglátogathat (Muzeum Janka Kráľa, Galerii P.M. Bohúňa), vagy fürdőzhet egy jót a Tatralandia élményfürdőben. Télen biztosan értékelni fogja a karnyújtásnyira található Jasná síközpont (100 m) szolgáltatásait, amely kiváló síelési lehetőséget biztosít az egész család számára.

Hol fogok aludni?

A szálláshely szobái hagyományos havasi faház stílusban, kényelmes és modern bútorokkal vannak berendezve. A fő épület 17 kétágyas és 10 családi szobával rendelkezik. Az összes szoba televízióval, WiFi kapcsolattal, telefonnal, rádióval, íróasztallal és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobákból lélegzetelállító kilátás nyílik a környező havasi tájra. A tágasabb Double Room franciaággyal, a Twin Room pedig két különálló egyszemélyes ággyal lett ellátva.

A Björnson Tree Houses teljesen egyedi, kényelmes luxus-kunyhókat kínál, amelyekben mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet. A kunyhók nappalival és hálófülkével, biokandallóval, illetve sítárolóval vannak ellátva. Az intelligens vezérlőrendszernek köszönhetően akár távolról is felveheti a fűtést, a hálóból is lekapcsolhatja a nappali világítást, vagy begyújthatja a kandallót is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges és kiváló félpanziós ellátást a főépület tágas éttermében élvezheti. Ezen felül hetente egyszer a vacsorát élő zenés műsor mellett töltheti el, miközben helyi specialitásokat szolgálnak fel.

Az á la carte étteremben különféle ínyencfalatokat, vagy hagyományos szlovák specialitásokat kóstolhat meg. Az étel mellé minőségi borok széles választékából válogathat. A gasztronómiai élményt az Alacsony-Tátrára néző terasz teszi még kellemesebbé.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az erdő közepén épült egyedi wellness tökéletes kikapcsolódást és káprázatos kilátást biztosít a környező hegycsúcsokra. Kényelmét a finn szauna, bio szauna, melegvizes szabadtéri finn kádak és a pihenőszoba szolgálják. S mindezt utalványainknak köszönhetően korlátlanul élvezheti.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek a szabadtéri játszótéren szórakozhatnak korlátlanul, kedvezőtlen időjárás esetén pedig a beltéri játszósarok várja a legkisebb vendégek látogatását.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A társalgóban játékok kölcsönözhetőek, melyeket a gyermekek és felnőttek egyaránt használhatnak, a recepción kerékpárt is kölcsönözhet, amivel felfedezheti a környék látnivalóit.

Eko-šport Hotel Björnson ***

Eko-šport Hotel Björnson ***

Demänovská Dolina 77 , Demänovská Dolina
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
SLOV INN Jasná a.s. Cégjegyzékszám: 36797146


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Előadóterem
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
1 km
Aquapark
19 km
Sípálya
100 m