Éljen át egy pazar kikapcsolódást a Szlovák Paradicsomban. A közkedvelt Hotel Plejsy *** szállodában rengeteg élményben, wellnessezésben, pezsgőfürdőzésben, szaunázásban, kiváló félpanzióban és szerdai zenés grillezésben lehet része. A legkissebbek örömére játszósarok is található a szállodában, és szombatonként animációs programokon is részt vehetnek.

A szálláshelyről

Tapasztalja meg egy tökéletes családi kikapcsolódás élményét a szlovákiai Szepesi régióban és szálljon meg a Hotel Plejsy *** szállodában, amely mindössze 17 km-re épült a térség legjelentősebb emlékművétől, a Szepesi vártól. A környéken remek sétákban lehet része a természet lágy ölén. Ellátogathat például a Červená skalahoz, amely mindössze 10 km-re húzódik a szállodától. A térség leghíresebb turisztikai célpontja a Szlovák Paradicsom, amely kapuja a szállodától 30 km-re található. Amennyiben a környező városokat is szívesen felfedezné, látogassa meg a gyönyörű Eperjest (Prešov), amely 38 km-re fekszik a szállodától és minden megtalálható itt, amire szüksége lehet, legyen szó bevásárlóközpontról, sportpályákról és nevezetességekről.

Hol fogok aludni?

Szállás a 45 Standard típusú, műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal és zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobák egyikében. A szálloda további 6 apartmannal és 7 családi szobával rendelkezik. Némely szobákhoz erkély is tartozik, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a gyönyörű kilátáson kívül, kiváló ételeket kóstolhat meg és felfedezheti a hagyományos szlovák és nemzetközi konyha ízvilágát. Kérésére a szakácsok örömmel készítenek Önnek vegetáriánus, vagy diétás ételeket is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A gyönyörű wellness központ garantálja tökéletes kikapcsolódását. Élvezze a fedett medence, a pezsgőfürdő, a szaunák (finn, infra, gyógynövényes, párakabin) és a tepidárium nyugágyai által nyújtotta kényelmet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei sem fognak unatkozni a játékokkal gazdagon ellátott játszósarokban. Az Xbox és a Nintendo Wii is az ő szórakozásukat szolgálja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Nyaralása közben a sportolásról se feledkezzen meg. A szálloda rendelkezik bowlinggal, asztalitenisszel, biliárddal és léghoki asztallal, a szabad levegőn pedig multifunkciós pályával találkozhat, amelyen teniszezhet, kosárlabdázhat, focizhat, vagy akár lábteniszezhet. Nyáron biztosan értékelni fogja a kerékpárkölcsönző, télen pedig a síkölcsönző szolgáltatásait.

Hotel Plejsy ***

Hotel Plejsy ***

Cintorínska 1173/3 , Krompachy
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
JAMIL, s. r. o. Cégjegyzékszám: 51030845


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
54 km
Sípálya
50 m