Legyen része egy páratlan pihenésben a Magas-Tátrában, a Grand Hotelu Bellevue **** szállodában, amely kiváló helyen található további kirándulások tervezéséhez. A kiváló félpanziós ellátáson és a fitneszterem korlátlan használatán túl a medencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal rendelkező wellness is Önre vár. Az ünnepekkor tematikus programokkal, karácsonyi menüvel és szilveszteri partyval is készülnek. A gyerekek pedig biztosan el lesznek ragadtatva az animációs programoktól.

A szálláshelyről

A Grand Hotel Bellevue **** két tátrai szálloda (Bellevue és Šport) egyesítésével jött létre és kiváló elhelyezkedésének köszönhetően nagy közkedveltségnek örvend a sport és túrázás szerelmesei, de a pihenni vágyók körében is.

A térség kiváló választás túrázáshoz és kerékpározáshoz. A Hrebienok csúcsra (1270 m tengerszint feletti magasság) a szállodától 1,2 km-re található siklóvasút segítségével juthat fel. A leghíresebb látnivalók közé tartozik a Gerlachfalvi- és Lomnici-csúcs (10 km) és a Csorba-tó (15 km).

A szórakozni vágyók ellátogathatnak az Aquacity Poprad (16 km) élményfürdőbe, vagy a Bachledka lombkorona ösvényhez (22km).Fedezzék fel Tricklandát, amely egy tündérmesék és kastélyok ihlette galéria, interaktív illúziók, többek között tükörlabirintussal és fordított szobával, vagy a Dinopark Tatry vidámparkba.

Hol fogok aludni?

A elegáns, stílusosan berendezett szobák egyikében szállhat meg, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre vagy a festői völgyre.

Az Exkluzív szoba 25 m²-es, privát fürdőszobával rendelkezik, zuhanyzóval vagy káddal, hajszárítóval és piperecikkekkel. Egy franciaágyat tartalmaz, és egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A szobákban íróasztal székkel, műholdas TV, WiFi kapcsolat, minibár, fürdőköpeny és papucs, telefon és széf is található.

Az Exkluzív Junior lakosztály (32 m²) legfeljebb 4 személy számára alkalmas, akik kényelmesen elférhetnek egy franciaágyon és 2 pótágyon. A különálló fürdőszobában zuhanyzó vagy kád, piperecikkek és hajszárító is található. A szobában íróasztal és szék, TV, telefon, minibár, fürdőköpeny és papucs is található, valamint WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll.

Az Exkluzív Grand lakosztály (40 m²) erkéllyel rendelkezik, ahonnan gyönyőrű panorámában lehet része. A lakosztály két különálló szobából áll, az egyikben egy franciaágy, a másikban egy kanapéágy található, amely franciaágyként is használható**. A szobához privát fürdőszoba tartozik káddal vagy zuhanyzóval, piperecikkekkel és hajszárítóval. Az alapfelszereltséghez tartozik TV, WiFi kapcsolat, íróasztal, széf, minibár, fürdőköpeny és papucs is.

A Deluxe Grand lakosztály a szálloda legnagyobb szobája, amely egy külön hálószobából és egy tágas nappaliból áll. A hálószobában egy king-size ágy található, a nappaliban pedig egy nagy kanapéágy, amely így akár plusz 2 személyt is eltud szállásolni. Természetesen van fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, hajszárítóval, piperecikkekkel, fürdőköpennyel és papuccsal, széffel és minibárral, TV-vel, íróasztallal és WiFi kapcsolattal. A szobához a mesés völgyre néző erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns Savarin étteremben kerülnek felszolgálásra a reggelik és büfévacsorák. Kóstolja meg a húsételek, vegetáriánus ételek, friss zöldségsaláták és desszertek széles választékát.

A stílusos Szlovák étteremben (Slovenské restaurace) a leghíresebb szlovák specialitásokat, tésztaételeket, édesvízi halakat és minőségi helyi borokat kóstolhatja meg.

A napközbeni felfrissülését a Lobby bar biztosítja, amely friss süteményekkel, forró csokoládéval és számtalan egyéb itallal szolgál.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes pihenését a szálloda wellness központja biztosítja, ahol 28 °C hőmérsékletű, 20 m hosszú és 10 m széles medencével találkozhat, amely ideális úszni és pihenni vágyóknak is. A wellness továbbá pezsgőfürdővel (36 °C) és szaunavilággal büszkélkedhet, amely finn szaunával (95 – 105 °C), gyógynövényes gőzfürdővel (42 – 47 °C), sós gőzfürdővel (42 – 47 °C) és eukaliptuszos gőzfürdővel (40 °C) van felszerelve. Továbbá igénybe veheti a Kneipp taposót is.

A mindennapok gondjait a gyógykezelések segítik elfelejteni, így ne habozzon kipróbálni a masszázsokat, parafangot, vagy gyógyiszap pakolásokat, aromaterápiát, oxigénterápiát, fény- és hangterápiát, esetleg az inhalációt.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szeretne aktívan kikapcsolódni? Akkor látogasson el a korszerűen berendezett fitneszterembe, vagy squashozzon, asztaliteniszezzen, biliárdozzon, esetleg bowlingozzon egy jót.

Grand Hotel Bellevue ****

Grand Hotel Bellevue ****

Horný Smokovec 21 , Vysoké Tatry
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. Cégjegyzékszám: 35781319


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
40 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tótól
16,5 km
Busz megálló
0,6 km
Sípálya
1 km