Irány Szlovákia és a Tátra gyönyörű vidéke! Liptószentmiklós kedves városában találhatja meg a Demänová Rezort stílusos apartmanjait. Az itt töltött idő tökéletes családi kikapcsolódás lehet, hiszen a Demänová Rezort saját síterülettel és számos gyermekeknek és persze felnőtteknek szóló programlehetőséggel rendelkezik. Az utalvány ára tartalmazza a reggelit vagy a félpanziós ellátást, a napi 2 órás síbérletet, valamint a szaunákkal és pezsgőfürdővel ellátott wellness-központ használatát. A Fun Centerben 3D labirintus és sok más látnivaló várja a vendégeket. Ha ez még nem lenne elég a gyerekeket fából készült játékok is várják a gyerekvilágban.

A szálláshelyről

A Demänová Rezort remek helyen található a Tátra csodálatos természetében a kedves Liptószentmiklós városában, a Szentmáriai-víztározó közelében. Az üdülőhely ideális gyermekes családok és párok számára egyaránt. Ízletes ételek, wellness élmények, szórakozást a Fun Centerben és Kid Zone-ban, síelés a síközpontban.

Nem meglepő módon a Demänová Rezort ideális kiindulópont a környék felfedezéséhez is. Néhány apartman ablakából a Kriváň, a Magas-Tátra, az Alacsony-Tátra és a Chopok is jól látható. Ellátogathat a közeli gyönyörű barlangokhoz, mint például a Demänovská jégbarlanghoz - 5 km, vagy a Szentivánon található Stanišovská barlanghoz - 17 km), valamint felfedezheti a környéket, ahol számos vízesés és kilátó várja, hogy meghódítsák.

Télen felfedezheti a Demänová síközpont jól karbantartott sípályáit, ahol egy 550 m hosszú, éjszakai világítással ellátott sífutópálya, könnyű és középhaladó pályák, snowtubing és síiskola várja a síelőket. A tapasztaltabb síelők a népszerű Jasná (11 km) síterepet is felkereshetik, ahol 48 km hosszú, minden nehézségi fokozatú pálya megtalálható, köztük 6 kifejezetten nehéz pálya is, haladó síelők részére.

Ha egy kis szórakozásra vágyna, akkor látogasson el a Tatralandia Aquaparkba (8 km), ahol 10 medence, 6 csúszda és egy vízicsúszda egy trópusi paradicsommal várja, vagy a Besenyőfalvi Aquaparkot (18,5 km) is kipróbálhatja, ahol megmártózhat a termálvízben, majd a szaunában, masszázsokban és egyéb kezelésekben is kikapcsolódhat. Nyáron nem szabad kihagyni a Szentmáriai-víztározót (9 km), ahol számos vízi sportokban és szórakoztató látnivalókban lesz része.

Hol fogok aludni?

A Smart apartmanok egy franciaággyal pótágy nélkül, TV-vel és telefonnal vannak felszerelve. Az apartmanokhoz egy teljesen felszerelt konyhasarok, egy zuhanyzós fürdőszoba tartozik, valamint egy tájra néző terasz is, ami kb. 6 m²-es.

A Standard apartman egy franciaággyal és egy kanapéággyal, (ami pótágyként is használható plusz két fő részére) rendelkezik. Az apartmanban még egy nappali konyhasarokkal, egy privát zuhanyzós fürdőszoba is található, valamint TV, telefon, és egy tágas, 12 m²-es, szép kilátással rendelkező terasz.

A Relax loft apartman mérete miatt már inkább családok vagy nagyobb csoportok számára lehet ideális, ahol akár 6 fő is megszállhat. Az apartman egy nappaliból ahol egy felszerelt konyhasarok is található, kanapéval és TV-vel és franciaágyas hálószobákból áll. Az apartmanhoz egy privát fürdőszoba, valamint egy 8 m²-es terasz is tartozik, ahonnan pedig az üdülőhelyre nyílik kilátás.

A Pezsgőfürdős lux lakosztály a különlegességeket kedvelő vendégek számára készült, ahol egy privát pezsgőfürdővel elátott tágas terasz dominál, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az Alacsony-Tátrára. Ehhez a lakosztályhoz egy emelettel lejjebb egy másik, kisebb terasz is tartozik. A lakosztály 2 különálló hálószobából és egy konyhasarokkal, TV-vel és kanapéval felszerelt nappaliból áll, valamint 2 fürdőszoba áll rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden nap bőséges reggeliben és ízletes svédasztalos vacsorában lesz része. Alacsonyabb foglaltság esetén a vacsorát az apartmanoktól kb. 100 m-re található Pinus étteremben szolgáják fel, ahol ebédelni is lehet. Itt hagyományos szlovák ételeket és különleges szezonális ajánlatokat kóstolhat meg, valamint gyermek-, gluténmentes és vegetáriánus menüből is választhat.

Ha valami egzotikusabbra vágyik, akkor próbálja ki a Safran indiai éttermet. Egy frissítő italért látogasson el a Panorama koktélbárba, friss süteményekért, finom sajtokért és egyéb finomságokért pedig a pekárna Kriváňba. Van egy Snack bár is, amelyet igazán értékelni fog a síterepen való síelés után.

Hol kapcsolódhatok ki?

Engedjen a tökéletes relaxáció érzésének a wellness központban. Nincs is jobb, mint egy kis kikapcsolódás egy síeléssel és a környék felfedezésével töltött nap után. A lehetőségek között fürdőt, finn szaunát, infraszaunát, gőzfürdőt, szabadtéri medencét és jeges zuhanyt is talál, valamint relaxációs zónát, Kneipp-fürdőt és tepidáriumot is. Nyáron egy kültéri relaxációs terület is igénybe vehető napozóágyakkal, ahol élvezheti a kényeztető napsugarak simogatását. Felár ellenében masszázst vagy más kezeléseket is igénybe vehet.

A gyerekek is használhatják a fürdőt, de ők csak 17 óráig, sőt, alacsonyabb hőmérsékleten még gyerekszaunát is igénybevehetik. A wellnessrészleg 17:00 órától csak a felnőttek számára van nyitva.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek kétség kívül imádni fogják ezt az üdülőhelyet. Számukra gyerekzóna és egy gyönyörű fából készült játszótér is rendelkezésre áll, ahol különféle mászókák, hinták, csúszdák és trambulin is található.

A már említett, gyerekeknek szóló szauna mellett egy másik animációs program is várja őket, mint például mini vízi aerobic a gyermekmedencében, mini-diszkó, gyermekmozi, kreatív kézműves foglalkozások.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Fun Center tökéletes hely a szórakozásra a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt. Többszintes 3D labirintus, mini zipline, trambulinok, ugráló zóna, valamint bike park és mászófal is található itt. A mindössze egy rövid sétára található Pinus étteremben léghoki, asztali foci, bokszkörte és kosárlabdagép is található.

Demänová Rezort

Demänová Rezort

Demänovská cesta 584 , Liptovský Mikuláš
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
DEMÄNOVÁ VILLAGE, s.r.o. Cégjegyzékszám: 46969462


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5,5 km
Távolság a tótól
9 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
5,6 km
Sípálya
6 km