Töltődjön fel Szlovéniában és fedezze fel a Triglav Nemzeti Park szépségeit. A Bohinj Eco Hotel **** superior luxus szállással, ízletes félpanzióval, valamint az aquapark, wellness és szaunavilághoz való korlátlan hozzáféréssel várja Önt.

A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.” Teljes értékelés

František Jordán - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-6 2023

A szálláshelyről

A Bohinj Eco Hotel ****superior kivételes helyen, Bohinjska Bistricában, közvetlenül a Triglav Nemzeti Park szélén található. A gyönyörű Bohinj-tó mindössze 6 km-re fekszik. A tó egy bájos gleccservölgyben fekszik, sűrű erdők és a Júliai-Alpok veszik körül. A tó körül egy kb. 12 km hosszú körkörös útvonal vezet. Népszerű kirándulóhely az egyedülálló Savica-vízesés (14 km), amely közvetlenül a sziklából emelkedik ki, és 78 méter magas. A Mostnica sziklaszurdok (10 km) szintén lélegzetelállító, számos zuhataggal, medencével és kis vízeséssel. Közvetlenül az üdülőhely fölött található a Vogel-hegy, amelynek lejtői télen a téli sportok szerelmeseinek adnak izgalmas lehetőségeket. A legközelebbi síközpont mindössze 700 m távolságban elérhető. Nyáron a Vogel-hegyre felvonóval lehet feljutni, amelynek csúcsáról fantasztikus kilátás nyílik a tóra és a Júliai-Alpokra. A gyönyörű Bledi-tó (25 km) is meglátogatható, amelynek közepén található az ikonikus sziget és a sziklás parton álló Bledi kastély. Felejthetetlen élményt nyújt a a mesés Vintgar-szurdokon (30 km) való átkelés is, amely a Sum, Szlovénia legnagyobb vízesésénél ér véget. Az 1600 m hosszú, sziklába épített hidakon átvezető könnyű útvonalról fantasztikus panorámában gyönyörködhet.

Hol fogok aludni?

Szállás Superior kétágyas szoba francia erkéllyel. A szobák ízlésesen berendezettek, dió- vagy tikfa bútorokkal és újrahasznosított anyagokból készült antiallergén szőnyegekkel. A pasztellszínű interiőr igazi nyugalommal tölti majd el. A teljes kényelem érdekében a szobák légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal, LCD TV-vel, minibárral és telefonnal felszereltek. A privát fürdőszobában hajszárító is található, fűtött padlóval. A legtöbb szobában egy keletre néző kanapéágy is található, hogy élvezhesse a hegyek mögötti gyönyörű napfelkeltét.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda modern és barátságos 2864 nevű étteremmel rendelkezik. Minden reggel bőséges svédasztalos reggelivel indíthatja a napot. Napközben lehetőség van ételeket rendelni az étlapról. A szálloda szintén svédasztalos formában kínál vacsorát, változatos nemzetközi és helyi specialitásokkal.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda felső emeletén található a wellness-központ, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Alpokra. A wellness-részleghez tartozik egy panorámás medence a fedett teraszon és egy relaxációs terület. Válasszon a masszázsok és kozmetikai kezelések közül is. Mindemellett korlátlan belépés várja a Bohinj Aquaparkba, amelynek területe 500 m². Az aquapark területén szabadtéri és fedett medencék, valamint sóbarlang és szaunavilág is található.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodának saját bowling pályája is van, öt profi sávval.

Bohinj Eco Hotel ****superior

Bohinj Eco Hotel ****superior

Triglavska cesta 17 , Bohinjska Bistrica
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
SHD, D.O.O. Cégjegyzékszám: 6938825000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
6 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
10 m
Sípálya
5,4 km
Sífutás
16,1 km

Utazási tippek

Aquapark & Wellness Bohinj

Aquapark & Wellness Bohinj Utazási tipp

Az Aquapark & Wellness Bohinj a Bohinji-tótól mintegy 10 perces autóútra található a Nemzeti Triglav Park gyönyörű környezetében. Az aquapark több mint 500 m² vízfelületet kínál számos attrakcióval.

Beltéri és kültéri medencék, gyermekmedence és két pezsgőfürdő várja az ide érkezőket, továbbá két egyedülálló vízicsúszda. Egy wellness zóna is rendelkezésre áll szaunákkal, sószobával, masszázsközponttal és edzőteremmel. A nagy szélterasz ideális napozásra és pihenésre.

Belépő:

  • Hétvégék, ünnepnapok és szabadnapok

    • 14 EUR/felnőtt
    • 9,9 EUR/gyermek 14 éves korig
    • 11,5 EUR/időskorú
    • 4 év alatti gyermekeknek ingyenes
  • Hétköznap

    • 18 EUR/felnőtt
    • 13 EUR/14 éves korig
    • 14 EUR/időskorú
    • 4 év alatti gyermekeknek ingyenes
További információ
Bledi-tó
Bledi-tó
Bledi vár
Bledi vár
Bledi Dino park
Bledi Dino park