Óriás-hegység: Kirándulási tippek és érdekes helyek

LiberecLegkedveltebb utazás

Az Észak-csehországi Liberec történelme egészen a 13. századig nyúlik vissza. A város legfőbb jelképén, a Ještěd adótornyon kívül rengeteg más látványossággal is rendelkezik. Ezek közé tartozik város legfőbb történelmi jelképe a reneszánsz stílusban épült városháza, de barokk és klasszicista emlékművekkel is találkozhatunk itt.

Mely helyeket érdemes meglátogatni:

  • Centrum Babylon
  • Libereci állatkert
  • Botanikus kert
  • Ne feledkezzünk meg a korszerű iQLANDIE tudományos központról és annak planetáriumáról, a DinoParkról és a Technikai Múzeumról sem.

Amennyiben pihenés után vágyakozik, úgy tökéletes választás a wellness központtal társított élményfürdő, amely antik fürdők stílusában lett berendezve. Az élményfürdő a Centrum Babylon része.

További információ

Josefův Důl víztározóLegkedveltebb utazás

A Jizera- hegységben található Josefův Důl víztározó, amely a Kamenice folyó medrében épült 1976 - 1982 között, mint a libereci térség egyik fő víztározója. A fürdés természetesen tilos, de ettől függetlenül közkedvelt turistacélként tartják számon. A két gát tökéletes lehetőséget kínál a kerékpározás és görkorcsolyázás szerelmeseinek, a gyönyörű környezet pedig ideális egy kellemes sétához.

További információ

Térkép utazási tippekhez47 utazási tipp

Óriás-hegység: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet