Kényeztesse magát egy horvátországi nyaralással! Szálljon meg a Hotel San Antonio **** szállodában, mindössze egy rövid sétára a legendás Split városától. Utalványunknak köszönhetően légkondicionált Deluxe szobában pihenhet, bőséges svédasztalos reggelivel várják, feltöltődéséhez pedig válassza a privát strandot vagy a fedett medencében és a szaunában is kikapcsolódhat.

A szálláshelyről

A Hotel San Antonio **** a horvátországi Podstranában, az Adriai-tenger kavicsos strandjának partjától, mindössze néhány kilométerre a híres Split központjától található. Lenyűgöző elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnék eltölteni pihentető nyaralásukat, de népszerű a lelkes turisták körében is, akik innen fedezhetik fel az Adria legszebb helyeit.

A közeli Split (10 km) a horvát tengerpart legnagyobb városa, amely különösen ókori műemlékeivel, de élénk kultúrájával is teljesen elvarázsolja majd. Ne hagyja ki a Diocletianus palotát - az UNESCO listáján szereplő ókori római kori komplexumot, a Szent Domnius székesegyházat, a Jupiter templomot vagy a Riva sétányt sem. Hódítsa meg a Marjan-hegyet (14,6 km) vagy élvezze a fürdőzést a Znjan, Bacvice és Kasjuni strandokon.

Splittől nem messze, a Solin-hegy lábánál található a Salona ókori városa (10,7 km) - Horvátország egyik legfontosabb régészeti lelőhelye. Kicsit távolabb ellátogathat Klis (16,2 km) erődjéhez, amelynek története a Kr. e. 3. századig nyúlik vissza. De más népszerű üdülőhelyekre is elkirándulhat, mint például Sinj (38,1 km), Omis (15,2 km) vagy Trogir (31,5 km) városokba.

Strandok és tengerpart

Bár Podstrana egy kisváros, a látogatóknak egy 9 km hosszú strandot kínál. A legközelebbi strandhoz a szobájából csupán egy fürdőruhában is lemehet, hiszen közvetlenül a szálloda előtt terül el. Ez a privát kavicsos strand, lassan mélyülő partszakasszal rendelkezik. Található itt egy strandbár, valamint napágy- és napernyőbérlésre is van lehetőség. Akár balra, akár jobbra indul el a szállodától, széles tengerpartot talál, hiszen a strand szinte az üdülőhely teljes partvonalát szegélyezi.

Ha inkább a homokos strandokat kedveli, menjen Split felé. Egy csendes öbölben található a fákkal szegélyezett finom homokos Firule Beach (9,5 km). A strandon bár, zuhanyzók és gyorsétterem található. Split többi strandja általában kavicsos, köztük az óriási Znjan strand (7,4 km), amelyet tucatnyi étterem, kávézó és bár vesz körül, és amely a vízi sportok és egyéb tevékenységek széles választékát kínálja; a gyönyörű Kasjuni strand (14 km) a Marjan erdőparkban; valamint a kisebb Bačvice (9,9 km) és Ovčice (9,7 km).

Hol fogok aludni?

A szállodában egy hangulatos tengerre néző Deluxe szoba várja majd. A 30 m²-es szoba franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, légkondicionálóval, padlófűtéssel, WiFi hozzáféréssel, TV-vel és széffel felszerelt. A szobához luxus márvány fürdőszoba masszázskáddal, hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal tartozik. Emellett privát erkély lélegzetelállító kilátással és szabadtéri ülőhelyekkel is a vendégek rendelkezésére áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda földszintjén található Restaurant & Pizzéria helyi és nemzetközi ételeket szolgál fel, miközben gyönyörködhet a tengerpartban. Az esti szórakozást pedig a strandbár garantálja, ahol változatos koktél- és egyéb italválaszték várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Csodálatos kikapcsolódásban lesz része a napozóágyakkal és napernyőkkel felszerelt privát kavicsos strandon. De a szálloda fedett medencéjét és finn szaunáját is nagyra fogja értékelni.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív időtöltéshez a vendégek igénybe vehetik a helyi fitneszközpontot, valamint ha szórakozni támadna kedvük, akkor a biliárd terembe is ellátogathatnak.

Hotel San Antonio ****

Hotel San Antonio ****

Grljevacka 22 , Podstrana
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel San Antonio d.o.o. Cégjegyzékszám: 060323698


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
35 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tengertől
40 m
Busz megálló
8 km
Aquapark
0,4 km

Utazási tippek

Split

Split Utazási tipp

Split Horvátország második legnagyobb városa és Európa egyik legnaposabb helye. Az Adriai-tenger keleti partján fekszik, egy félszigeten, az ország déli részén, Dalmáciában. Ma ennek a fontos kikötővárosnak körülbelül 200 000 lakosa van, és népszerű turisztikai célpont. A város egyik legnagyobb látványossága a Diocletianus-palota, amely ma már szerepel az UNESCO listáján is. A palota a 3. század végén épült, és a város alapítójáról, Diocletianus római császárról kapta a nevét. A császár mauzóleuma helyén ma a Szent székesegyház áll. A székesegyház harangtornya kilátóként is szolgál. Még jobb kilátás nyílik a városra a város fölé magasodó erdős Marjan-dombról.

További információ
Diocletianus palota Splitben
Diocletianus palota Splitben
Bačvice strand
Bačvice strand
Baška Voda
Baška Voda