Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Vezető e-kereskedelmi
projekt vagyunk Csehországban és Szlovákiában.

Örülünk, hogy több mint 900 000 ügyfelünk utazik egész Európában. Több, mint 50-en vagyunk (+ Hugo, a bulldogunk), mi vagyunk a Travelking FAMILY.

Szeretnék csatlakozni

Fejlődésünk egyenesen arányos a minőségi munkát végző munkatársak számával és elkötelezettségével.
Mutasd meg tehetséged és légy csapatunk tagja.

Marketing

Véredben van a sales, a helyesírási szótár tőled kérdez, kreatív vagy és analitikus

Mutasd a munkaterületeket

Ügyfélszolgálat

Jókedvre deríted az embereket, olyan vagy mint egy enciklopédia, és egy pszichológus egyben

Mutasd a munkaterületeket

Értékesítés

Kitartó vagy és nem riadsz meg az első nem-től, gyorsan vág az eszed, karizmatikus vagy és imádsz érvelni

Mutasd a munkaterületeket

Ez a pozíció nem felel meg önnek, de úgy gondolja, hogy előrébb tudna vinni minket szakmailag, egy másik területen? Írjon nekünk a family@travelking.hu címre.

Mit jelent a Travelking Family tagjának lenni?

Munkatársaink az 1. helyen

Fontos számunkra a szakértelem és az erkölcsi hitelesség. Mindemellett büszkék vagyunk nyílt kommunikációnkra és informális vállalati légkörünkre is.

Szeretünk utazni

A Travelking célja a tökéletes utazási élmény és nem csak vásárlóink szeretnek utazni, hanem mi is, hiszen az utazás összeköt minket.

Személyes garanciát vállalunk

Minden munkatársunk személyesen ellenőrizheti az általunk kínált utazásokat ingyenesen, így mindannyian pontosan tudjuk, hogy magas minőségű, amit értékesítünk.

A központban vagyunk

A központi irodánk Brnoban található, ahol minden részlegünknek külön kényelmes irodái vannak, nem nyitott irodai rendszerben dolgozunk.

A társadalmi felelősségvállalás fontos számunkra.

Segítünk azoknak, akiknek szükségük van rá. Jótékonysági projektekre már ekkora összeget fordítottunk:

24 589 069 Ft

Peter Kóša

CEO

Érdeklődő típus vagyok, szeretek olvasni és új helyeket felfedezni. A legjobban a hegyek közepén érzem magam egy hátizsákkal. Kicsit idealista vagyok, amíg Tomas két lábbal, szilárdan áll a földön. Személyes célom az, hogy mély integritásom legyen, megtanuljam, hogyan lehetek a magam ura, mert csak akkor tudok sikeresen vezetni másokat. Szerencsém van, hogy rátaláltam csodálatos feleségemre és egy olyan munkára, amelyet szívből szeretek, és nagyszerű kollégákra, akikkel öröm időt tölteni.

Tomáš Čmelík

COO

Dél-Morvaországból származom, tizenkilenc éves koromban kezdtem meg első vállalkozásomat. Néhány évvel később megalapítottuk a Slevokinget, amely később Travelkinggé nőtte ki magát. Szeretem a jó bort, a jó zenét és a jó társaságot. Ezért fontos számomra egy olyan vállalati kultúra felépítése, amelyben az alkalmazottak elégedettek, így büszkék lehetnek munkájukra. A jelenlegi fő cél egy stabil vállalkozás, amely szilárd helyet foglal el a piacon.