Szlovákiai kikapcsolódás és szállások

Egy szlovákiai nyaralás hallatán könnyen izgalomba jön az ember. Hiszen, hol találkozhat annyi természeti és kulturális örökséggel, mint Tátra csúcsainak és a juhtúrós sztrapacskának a hazájában? A szlovákiai hegycsúcsok meghódítása után pedig jól esik egy csodás fürdőben, vagy wellnessben kipihennie magát.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 112 ajánlat


Messze nem a Tátra az egyetlen hely, amelyet érdemes Szlovákiában felkeresni. A természet és a túrázás szerelmeseinek érdemes meglátogatni Árvát, vagy a Szlovák Paradicsomot is. Mássza meg a falétrákat és kiránduljon a tiszta patakok és vízesések tarkította túraútvonalakon. Liptó régió szintén gyönyörű természeti szépségeket tartogat, ahol a túrázáson túl meglátogathatja a Szentmáriai-víztározót vagy az aquaparkot is.

Szlovákia gyógyfürdői várják

A Dél-Szlovák régió telis-tele van termálforrásokkal, így rengeteg termálfürdő közül választhat mikor utazását tervezi. A legnépszerűbbek közé tartozik Bellegszencse, Dunaszerdahely, Nagymegyer és Komárom**. Ezeken a helyeken garantáltan teljes nyugalomban élvezheti a melegvizes medencékben való lazítást, a szaunázást és a könnyed sétákat.

Ha valamilyen extra élménnyel lepné meg magát és családját akkor válogasson a saját wellness részleggel rendelkező vagy közvetlenül gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodáink között, így a szobájából közvetlenül éri el a medencéket és a gyógykezeléseket. Akár termálfürdőt választ, akár a források gyógyító erejét szeretné élvezni, lehetősége lesz reggelit, félpanziós vagy teljes ellátást választására. A gyógyfürdős üdülések a seniorok körében is roppant népszerűek, így természetesen kínálatunkban a nekik szóló ajánlatok is szerepelnek .

Szlovákia történelmi és kulturális látnivalói várják

Járja be Szlovákiát, és fedezze fel a népi hagyományok és a történelmi műemlékek szépségét. Hol is kezdjük? A főváros Pozsony ideális kindulópont lehet a felfedezéshez Ne hagyja ki az UNESCO világörökség részét képező impozáns Szepesi várat. Tanuljon a népi hagyományokról a *Vlkolínec szabadtéri múzeumban vagy a Pienineknél, ha pedig új ismeretek megszerzése mellett izgalomra is vágyik, mindeképp raftingoljon egyet a Dunajec folyón.