Szállás és látnivalók Révkomáromban

Révkomárom egy romantikus történelmi város, amely a szlovák és a magyar határ közvetlen közelében található. Az ide érkezőket a remek látnivalókon túl egy nagy múltú gyógyfürdő komplexum is várja.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Dél-Szlovákia minden évszakban ideális hely egy pihentető kiránduláshoz. Nyáron frissüljön fel egy aquapark medencéjében, télen pedig melegedjen fel egy termálfürdő meleg vizes medencéjében, vagy fűtött szaunájában. Ha pedig környéken jár nem hagyhatja ki Révkomárom városának meglátogatását.

Révkomárom – a termálmedencék városa!

Egy révkomáromi vakáció fő attrakciója minden bizonnyal a Brigetio termálfürdő lesz, ahol 5 szabadtéri és 2 beltéri medencében mártózhat kedvére, miközben a gyerekek imádni fogják a vízi csúszdákon átélhető izgalmakat. A medencéket feltöltő gyógyvíz kiváló hatást gyakorol ízületekre és a belső szervekre is, így Révkomárom a gyógyulni vágyóknak is ideális választás. De az sem jár rossz helyen aki csak a legmagasabb fokú kényelmet keresi, hiszen a helyi fürdőben szaunavilág és pezsgőfürdő is található. De ezeket az élményeket úgy is átélheti, hogy szinte a hotelszobáját sem kell elhagynia, csak válasszon olyan szálláshelyet ami a wellness részlégébe való belépést is biztosítja a csomag részeként.

Révkomárom ráadásul látnivalókban sem szűkölködik. Látogassa meg például a 16. századi Monostori erődöt, amelyet soha nem hódított még meg ellenséges hadsereg. A művészetek szerelmesei pedig keressék fel a római Lapidáriumot, ahol ritka szobrokat és az ókori Rómából származó tárgyakat állítanak ki. Vagy tekintse meg több európai ország építészetét felvonultató Európa-udvart. És ha még ez sem elég akkor sétáljon át a Duna felett az Erzsébet hídon, hogy eljusson Komárom csodás városába, amely már Magyarország területén található.