Szállások animációs programokkal

Nem áll fenn az unalmas nyaralás veszélye! Válasszon olyan üdülést, ahol a szálloda animációs programokkal szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Koncertek, kirándulások, workshopok vagy sport - nem kell Önnek szerveznie a programokat, arról a szálloda már gondoskodott. Önnek csak annyi lesz a dolga, hogy kiválassza a megfelelőt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 12 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat


Egyszerűen imádni fogja így a nyaralást! Mivel a szálloda gondoskodik majd a programokról, Önnek és gyermekeinek semmi más dolga nem lesz, mint élvezni a szervezett programokat. Ez a nyaralás csak a pihenésről és a szórakozásról szól majd.

Szállás animációs programokkal

Az animációs programok szállodánként változnak, így csak Önön múlik, hogy melyik tevékenység áll legközelebb a szívéhez. Egyes helyeken élőzenés vagy táncos estékkel vidítják fel, máshol pedig pihenés vagy mozgás közben engedheti el magát. A felnőtt szórakoztató programok alatt megismerkedhet a többi vendéggel is, valamint élvezheti a szeretteivel együtt töltött pillanatokat.

Az animátorok főként a gyerekeknek kínálnak szórakozást, akik szórakoztató játékok, izgalmas műsorok és kreatív kézműves programokkal kötik le a kicsik figyelmét. Például elindulhatnak egy kincskereső kalandra, vagy piknikezhetnek de egy esti filmvetítés is szerepelhet a listán.