Szállások animációs programokkal

Nem áll fenn az unalmas nyaralás veszélye! Válasszon olyan üdülést, ahol a szálloda animációs programokkal szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Koncertek, kirándulások, workshopok vagy sport - nem kell Önnek szerveznie a programokat, arról a szálloda már gondoskodott. Önnek csak annyi lesz a dolga, hogy kiválassza a megfelelőt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 43 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Érkezésünkkor egy kedves és humoros recepciós hölgy fogadott. A légkondicionált szobánk elég nagy volt, gyerekekkel is. Nagyon gazdag volt a svédasztalos reggeli és vacsora kínálata, nekünk legjobban a sütemények ízlettek. A szálloda bel- és kültéri wellness részleggel is rendelkezik, amit nagyon élveztünk. Este egy családi bowling partyt tartottunk és egy egész napot töltöttünk el a Hajdúszoboszlói Strandon is, ami felejthetetlen élmény volt.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Egyszerűen imádni fogja így a nyaralást! Mivel a szálloda gondoskodik majd a programokról, Önnek és gyermekeinek semmi más dolga nem lesz, mint élvezni a szervezett programokat. Ez a nyaralás csak a pihenésről és a szórakozásról szól majd.

Szállás animációs programokkal

Az animációs programok szállodánként változnak, így csak Önön múlik, hogy melyik tevékenység áll legközelebb a szívéhez. Egyes helyeken élőzenés vagy táncos estékkel vidítják fel, máshol pedig pihenés vagy mozgás közben engedheti el magát. A felnőtt szórakoztató programok alatt megismerkedhet a többi vendéggel is, valamint élvezheti a szeretteivel együtt töltött pillanatokat.

Az animátorok főként a gyerekeknek kínálnak szórakozást, akik szórakoztató játékok, izgalmas műsorok és kreatív kézműves programokkal kötik le a kicsik figyelmét. Például elindulhatnak egy kincskereső kalandra, vagy piknikezhetnek de egy esti filmvetítés is szerepelhet a listán.