Rajecfürdő

Rajecfürdőben található az ókori stílusjegyekkel rendelkező Aphrodité fürdő, amelynek hangulatáról már az első pillantásra észrevehető jellegzetes antik oszlopok és szobrok árulkodnak. A komplexumon belül egy terápiás és rehabilitációs medencét talál, a szabadtéren pedig a pihenő- és rekreációs medencében pihenhet.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Rajecfürdő híres a gyönyörű, túraútvonalakkal és népi építészeti emlékekkel átszőtt vidékéről. A Sulovské-sziklák alatt álló városka fő látványossága az ősi stílusban épült gyógyfürdő, ahol úgy érezheti magát, mint egy istenség, aki tökéletes kényeztetésben részesül.

Lazítson úgy mint Aphrodité istennő!

A Rajecfürdői fürdő a szépség és az ifjúság istennőjéről, Aphroditéról kapta a nevét, akinek tulajdonságait a helyi víz is tükrözi. A relaxációs medencék vizének jótékony hatása különösen hasznos mozgásszervi panaszok, a központi idegrendszer gyulladásos betegségei, neuromuszkuláris degeneratív betegségek esetén. Kényeztesse magát az egészségügyi kezelések (hidroterápia, hidromasszázs vagy pezsgőfürdő) során, vagy ha a kényeztetéseket fokozná , töltődjön fel a szaunavilágban, ahol egy luxus gyógynövény-, mentol- vagy arab szaunában pihenhet. A Rajec vize ivókúrára is ideális.

De az ókori hangulatban tett fürdőzés az oszlopok és szobrok között nem az egyetlen dolog, ami Rajecfürdőben várja. A fürdő körül egy mindig tökéletesen karbantartott fürdőpark található, amely ideális kellemes sétákhoz. A környéken könnyű túrákat is tehet. Kalandozzon például a Ztracený budzogáň tanösvény mentén, vagy látogasson el a közeli Zsolnalitva várába. A mechanika iránt érdeklődők a közlekedési múzeumban gyönyörködhetnek. Rövid távolságra található a híres Csicsmány, amely a szlovákiai Hollókő nevet is viseli.