Ellátás nélkül

Amennyiben az apartmanokat helyezi előtérbe, ahol saját íze, kedve és ideje szerint főzhet, vagy esetleg szeret éttermekbe ellátogatni, úgy az ellátás nélküli szállások az Önnek leginkább megfelelőek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 38 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Villa Dora ideális hely a kikapcsolódásra és kiváló kiindulópont a környék felfedezésére, kirándulásra vagy városnézéshez is. Vitathatatlanul a legnagyobb vonzereje, hogy csak pár lépésre van a tengerparttól. A hotel csodaszép kertjének közepén egy úszómedence is van, ahol édesvízbe is csobbanhat, vagy a partján napozhat, a kertben pedig grillezésre is van lehetősét. Az apartmanunk kényelmes volt és gyönyörű kilátás nyílt belőle a tengerre. A mediterrán klíma, a tengeri levegő és a csodás idő felejthetetlenné tette a nyaralást, így mindenképpen jövünk még!”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Szereti a 100%-os rugalmasságot és/vagy egyedül felfedezni a helyi gasztronómiát? Akkor válasszon ellátás nélküli szállásokat. Ennek köszönhetően tetszés szerint tervezheti a napjait anélkül, hogy megbánná, hogy kifizette a szállodai étkezést.

Az ellátás nélküli üdülés előnyei

Teljes szabadság az ételek kiválasztásában az Ön preferenciái és igényei szerint. Kiválaszthatja, hogy mit, mikor és hol eszik. Az önellátó üdülés kifejezetten alkalmas a különleges táplálkozási igényű, allergiás utazók számára vagy egyszerűen csak akik kiakarják próbálni a helyi éttermeket és kulináris élményekre vágynak.

A közösségi médiának köszönhetően most könnyebben találhatja meg a helyileg elismert éttermeket, ahol megkóstolhatja a hagyományos regionális ételeket, és felfedezheti a meglátogatott hely kulturális és gasztronómiai gazdagságát. Ez lehetővé teszi, hogy mélyebben elmélyüljön a helyi kultúrában, és megtapasztalhassa az autentikus ízeket és élményeket. Ha nem szereti a közösségi oldalakat, a szálloda személyzete mindig szívesen ad tanácsot.

Másrészt, ha legalább félpanziós vagy reggelis ellátást választ jelentősen megtakaríthatja pénzét – különösen, ha olyan nagyvárosokba látogat el, ahol drága az éttermi étkezés.

De ha nem törődik az anyagi részével vagy ha nem akar stresszelni az étkezésen, keresse az all inclusive ellátással rendelkező szállásainkat.