Vegye az irány a szlovák "Holt-tengernek" is nevezett Bellegszencse felé és szálljon meg a Quatro Panzióban a termálfürdő közelében. Utalványunknak köszönhetően ízletes reggeliben lesz része, valamint ingyenes transzfert biztosítanak a panzió és a gyógyfürdő között. A Relax csomag ezenkívül fürdőbelépőt is tartalmaz.

A Travelking által ellenőrizve

“A nyaralásunk szuper volt, de legközelebb biztos, hogy tovább maradunk. A Penzion Quatro legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a termálfürdő közvetlen közelében található. Így nem kell autóba szállni, vagy gyalog cipelni a strandcuccokat, ami nagy előny az idősebbek vagy a gyermekes családok számára.A reggeli is bőséges volt és változatos, így nagyon elégedettek voltunk.”

Nikola Pecková - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2023

A szálláshelyről

A bellegszencsi Quatro Panzió több épületből áll: A Quatro II. és a Quatro III. a híres termálfürdőtől mindössze 300 méterre találhatókak, a Quatro IV. pedig mindössze 250 m-re. Látogasson el az Aquamarin Wellness központba és a Római Energiafürdőbe, ahol ülőmedence, pezsgőfürdő, Kleopátra-fürdő, szaunák, masszázsok és egyéb kezelések várják a pihenni vágyókat.

Tegyen egy kirándulást a Zitavsky Luh természetvédelmi területre (8,2 km), amely jelenleg több mint 100 madárfajnak ad otthont. Sétáljon végig a tanösvényen, és gyönyörködjön a kilátóból táruló panorámában. Ha a történelem iránt érdeklődik, látogasson el a Máriacsalád-pusztai (4,5 km) kolostor romjaihoz, ahol közel 300 évig éltek a Pálos rend szerzetesei.

Pattanjon két kerékre és fedezze fel a Taszármalonyai Arborétumot (30,7 km), amelyet 1892-ben alapítottak, és amely kb. 60 hektáron mintegy 2300 őshonos és nem őshonos fafajjal rendelkezik. A gyönyörű fák mellett egy romantikus 19. századi kastélyt is láthat. Ha pedig igazi különlegességre vágyik a Óbarson található sóbarlangot (24,6 km) se hagyja ki, amelynek látogatása különösen javallott a légzőszervi, bőr- és egyéb egészségügyi problémákkal küzdők számára.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház nem rendelkezik saját étteremmel, de bőséges reggelit szolgál fel. Ebéd vagy vacsora közben kipróbálhatja a környék számos éttermeinek egyikét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Quatro II. és a Quatro III. panzióban való tartózkodás kellemesebbé teszi az üdülést, ahol egy pavilont talál grillezési lehetőséggel.

Penzión Quatro

Penzión Quatro

Podhájska 894 , Podhájska
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Quatro Podhájská II. s.r.o. Cégjegyzékszám: 47156864


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Háziállat csak előzetes egyeztetést követően bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Játszótér
Konferencia terem
Minibár
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,9 km
Aquapark
0,5 km

Utazási tippek

Bellegszencsei Termálfürdő

Bellegszencsei Termálfürdő Utazási tipp

A fürdő 12 hektár alapterületén több termálvizes medencével találkozhat, többek között pihenő, hűsítő és gyerek medencével. Továbbá csúszdák, sportpályák és számtalan attrakció is található itt. A fürdő gyógyvizét gyakran a Holt-tenger vizéhez hasonlítják. Az egyedi összetételű termálvíz előnyös hatással van a bőr és a légutak megbetegedéseire, illetve az ízületek és a hát fájdalmaira. A fürdő területén található a 9 medencével és rengeteg vízi attrakcióval ellátott (pezsgőfürdő, vízsugarak, szökőkutak, szabadtéri és fedett medencék, gazdag wellness) Aquamarín Wellness Központ.

További információ
Bellegszencse Római fürdő
Bellegszencse Római fürdő
Lévai vár
Lévai vár
Borfő sziklafalu
Borfő sziklafalu