Szállások és látnivalók a lengyel Óriás-hegységben

Fedezze fel Ön is az Óriás-hegység lengyel oldalát, ahol a gyönyörű vidék mellett végtelen túrázás, békés séták és nagyszerű wellness szolgáltatások várják. Szívja be a friss hegyi levegőt, és élvezze a nyugalom és a szórakozás pillanatait. Télen pedig hozza magával síléceit, hiszen remek sípályák lejtőit is kipróbálhatja.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 11 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Fedezze fel az Óriás-hegység a lengyel oldalát!

Még álmában is hegycsúcsokat hódít, és a közeli hegységeket úgy ismeri mint a tenyerét? Akkor eljött az idő, hogy valami újat fedezzen fel. Ehhez vegye az iányt Lengyelország déli része felé, ahol az Óriás-hegység kevésbé látogatott hegyvonulatai várják. Ezt a területet a buja természeten túl a jégtavak, a vízesések és a fantasztikus formájú gránitsziklák jellemzik. Ne hagyja ki Ön sem például a Pielgrzymy (Zarándok), a Słonecznik (Déli kő), a Twarożnik és Svinské wink sziklák megcsodálását. Ezután látogasson el a Sklářská Poruba hegyi üdülőhelyre, amelynek közelében áll a híres, Norvégiából importált Wang fatemplom.

A sok gyaloglás után pedig biztosan jól esik majd egy aquaparkban, vagy egy olyan magas szinvonalú termálfürdőben megpihenni, mint a Cieplicei Termálfürdő. De ha egy igazán exkluzív élményre vágyik, akkor válasszon olyan szállást ami wellness szolgáltásokat is kínál vendégeinek, így csupán pár lépésre a szobájától élvezheti a szauna és pezsgőfürdő melegét.

Télen az Óriás-hegységet a téli sportok szerelmesei foglalják el. A gyönyörű vidéken át vezető helyi pályák számos ország sífutóit csalják a vidékre, a helyi síközpontok pedig egyre népszerűbbek. Válasszon szállást a sípályák közelében, és élvezze a síelést vagy a sífutást megkötések nélkül. A legnépszerűbb síközpontok a közelben a Ski Arena Szrenica vagy a Ski&Sun Świeradów Zdrój.